美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

民房

Re: laci le beau tea 分享

我都想試呀,可唔可以幫忙加一盒,有分不同味,請介紹。Please pm to me, Thanks!
:-D :-D :lol: :-? :-( :-o

洋房

nganmanc 寫道:
m131mch :

梗係啦,你幾唔得閒至得格,又要做精明眼,又做埋茶包顧問,我唸遲d你連去唔唔都唔得閒tim呀 !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

haha...你真係誇張

洋房

Baby0007 寫道:
我都想試呀,可唔可以幫忙加一盒,有分不同味,請介紹。Please pm to me, Thanks!

請你瀏覽呢個topic你就可以搵到答案ga啦^^
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=151539&forum=8#1955602
該用戶已被刪除

大宅

M&M and Akiko
I am living in USA. I saw GNC at Las Vegas
GNC is a drugstore.
學懂凡事感恩和感謝,孩子終身受用不盡
該用戶已被刪除

大宅

Baby0007, please check PM, thank you!

民房

Hi M&M,
Remember me?? see your PM.

大宅

M&M
Maybe you can order from some online store which is in USA.
As I know some of them also accept order which is from Canada.
學懂凡事感恩和感謝,孩子終身受用不盡

民房

死啦,飲左3weeks 1磅都未減過,飲左d反應同你地almost the same,好失望呀!不過成個人鬆晒就very good.

大宅

Hi 多利是 & June,

Please check PM.
Thanks for order!

Elaine

大宅

我遲左收茶,留待假期先飲,請問你地飲茶情況如何....

大宅

飲左1 week 啱啱上磅重咗3磅,皆因姨媽到,唔好嚇親你哋,通常係每個月唔方使嗰幾日,我都會比平時重3-4磅,仲要肚凸似陀咗半個大西瓜…不過呢幾日個肚又唔覺脹好多喎…

洋房

xx 寫道:
飲左1 week 啱啱上磅重咗3磅,皆因姨媽到,唔好嚇親你哋,通常係每個月唔方使嗰幾日,我都會比平時重3-4磅,仲要肚凸似陀咗半個大西瓜…不過呢幾日個肚又唔覺脹好多喎…

衰野ar...你想嚇死人咩. 不過姨媽到會重甘多ga?我又冇磅過wor,下次試下先

大宅

點解無乜媽媽分享吓???

得我自吹自擂?? :-( :-(

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi xx:我都好想可以分享...因我係第二批,未收到茶,收到飲後會report一下.

大宅

[size=large]
Woo! My antie has gone!!
啱啱上磅55kg(121磅)
Yeah!! It works on me!!

Just 12 days! I had lost 1kg (2.2lbs)

m131mch, I love you!!

子爵府

xx,
恭喜你呀~~~~好好成績呀, 我 antie 都走左喇, 等我一陣又去磅下先....我飲左一個星期多 d, 希望我都有咁好成績啦...我地一齊努力呀~~

洋房

xx,
woo.......[size=large]congratulation ! ! !

你係第一個報喜既mama wor, 我聽到都好happy....不過低調d....低調d......我地呢度係細細聲減肥會....[size=medium]hahaha

民房

m131mch唔該晒你呀...我今日o岩o岩收到d茶啦...我會今晚即刻返去試...遲d再上黎向大家報告o下^^

首頁
12345...8

尾頁

跳至