美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: laci le beau tea 分享

唔好意思..想問問可唔可以講下只茶點飲ga??

伯爵府

Have just found this topic. m131mch when will you order it again? I bought 2 boxes last time and 1 box almost finish, I want to order..!
I lost about 5 kgs, my colleague also feel I lost some fat ^^ Now I'm 124 kgs.

洋房

嘩咁正!5kgs喎!我都係想5kgs呀!請問你係唔係剩係飲laci le beau tea ?有無食少

伯爵府

I just drank laci le beau tea but almost finish 1 box.
有無食少

子爵府

sabina_bb,
恭喜你呀, 你成績真係好好好好呀........... 我就差你好多喇, 我食埋藥, 飲埋茶都只係輕左兩三磅, 睇黎我都要加緊努力喇.....(不過我都知我應該要食少 d 野, 因為我真係好鬼大食...)

伯爵府

Actually, I didn't on diet. Since I find laci le beau tea can reduce my weight, I always eat too much . I think if I can 食少d 野 and do some exerices, it would be much better :lol:

公爵府

畀面勳章

sabina_bb

5 lbs or 5kgs?

sabina_bb 寫道:
Have just found this topic. m131mch when will you order it again? I bought 2 boxes last time and 1 box almost finish, I want to order..!
I lost about 5 kgs, my colleague also feel I lost some fat ^^ Now I'm 124 kgs.

洋房

無人答我既@.@ :-(

~Tigger~ 寫道:

複式洋房

一個茶包沖兩杯,一杯即晚飲,另一杯留第2日晚上飲,
每次都係晚飯後半小時內飲用,飲完第2日有輕瀉感
覺, 一盒有60個茶包, 識應左隻茶就可以一晚一個
茶包,唔洗分兩杯....視乎個人喜好

幫唔幫到你?

無人答我既@.@ :-(

[quote]
[/quote]

洋房

hihi dear all mama
又到我1週分享啦(hehe....遲左幾日tim)19號磅為122磅<--輕左2磅,最衰自己啦..見有d成績就放肆啦...我成個week又食pizza又食壽司,仲去左食自肋餐tim wor(有口話人冇口話自己tim T_T....)我要努力再貪心dd 減多幾磅hehe....
原來係真ga...去大大d油仲勁過小小..平時都冇留意tim....不過就真係要"孔"到好埋先瞄到,好臭啊=.=

另我已於19號入左數買茶啦,7day後應會到我手^^

TO 藍媽寶
啊?!好丫,你CHECK PM啦^^人質我會7DAY後交還比你..CCC

TO micgi
Sorry ar...我稔唔知係未個收件匣問題呢,我覆左你啦,check pm ar^^

TO sabina_bb
好耐冇見你啦,你bb好嗎?好開心ar,你減左磅,不過係5kg定5磅ar??你冇介口ar,食炒面?唔係掛....甘油..
你甘快飲左1盒 ??60包來ga,最快都2個月啦.....嗱嗱 你唔好講我知你飲2包1日呀...nono ga,因為呢隻tea內除左其他草本仲有番瀉葉既成份,雖然有d中醫話番瀉葉可消除食物積滯,減除宿便引起之胸腹脹滿,蕩滌腸胃,協助身體分解體內多餘脂肪.但果時我去ar angel face度 佢話1個成年人最多1日2g,甘1包tea已有1.7g左右啦,過多對身體唔好ga,知ma.總之要飲多d水啦^^

再訂冇問題ar,有幾個mama都再要,我稔8月又會order啦,不過都係果句啦..睇數量lor..ccc..不過都問題唔大啦...次次我自己都又要買過,因為返親來都派晒街方甘滯, 跟手佢地又話要lor^^ 你要幾多pm我lor^^

To Shan
衰野ar...你知就好啦...乖乖地食小d啦..好ma...我睇下我個fd仲有咩好推介...我遲下搵你做白老鼠....cc....hehe

To Debbie媽
你去左邊ar...甘耐唔見你寫上來ga...好miss你ar...點ar你,戰績如何呢?

To Qooo
你點呢?去左便便未ar??個肚肚鬆d未呢?輕瀉?你唔係瀉下ma?

呀...係呀...前排有幾個mama都問過我同一個問題就係"m黎飲唔飲得?"
唔..其實甘講:呢隻tea冇限定話m到唔飲得,不過我覺得如果你地平時m到時都會攪肚痾肚瀉(未飲呢隻茶前)甘你地就最好停一停,因為我有時都會甘ga(有時1個月會,1個月冇),睇中醫話呢d叫子宮寒wor<---應該冇記錯掛,都係等我明天去個中醫度8下先...甘飲左茶始終都會有d肚仔痛去便便,再+上m黎既肚痾甘未好慘lor...不過若情況可以接受甘當然冇問題啦^^

伯爵府

sorry 5 lbs

伯爵府

sorry 5 lbs
I thought 30 bags a box. I should almost finish 30 bags sorry... :lol:

子爵府

m131mch,
哈哈...我都叫你每日黎我屋企煮減肥餐比我食咯....:mrgreen: 咁我咪會減到囉.....做你白老鼠有咩所謂丫, 反正我呢 d 試過好多方法都無用o既人, 再試又有咩所謂呢....(開始有 d 灰心喇...) 我上次輕左o個三磅之後, 重返, 跟住又輕返, 最後到依家都係一樣.....:evil: 哎......你呢個"減肥顧問"真係要幫下我喇..... 努力減肥, 繼續飲茶 Yeah~~~~

別墅

我飲左隻茶都有一個星期啦, 我個肚真係細左,我會繼續飲!
我同事都一齊飲!

我知ElaineYuen仲有存貨同埋尼兩日會寄出,點解你唔pm佢睇下可唔可以買埋比你呀??

Click Here

禁止發言

複式洋房

Dear m131mch,

我依家日日都有得去,但去分2,3次,每次得少少,
有攪肚感覺,每次都係爛 bet bet 呀, 無你地講
度咁舒暢同棚拜呀~~~陰公!

我都差唔多入左一個禮拜喇,係咪應該轉做一個
茶包/一晚呢?

仲有呀,我胃口好左,食多左d呀~~~真煩

別墅

Qooo 寫道:

仲有呀,我胃口好左,食多左d呀~~~真煩
我都係呀,惟有忍下啦~~如果唔係飲黎都無用.... :cry: :cry: :cry: :cry:
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD2/42177/s180/42177.1797364.83951.jpg[/img]

複式洋房

有無人食過ZANTREX-3效果如何,可以分享一吓呢!
我叫沁慧Summer已經在10月10日(3.31kg)出o左世啦! 我屋企家人叫我乳名{椗椗},各位姨姨Hello!. :-D :-D :-) :-o ;-) :cheeze: :wave: :wave: :wink: [img]http://b2.lilypie.com/6hC0p8/.png[/img http://www.babyhome.com.tw/bb/41761 :wave: :wave: :-D *******************************************

洋房

POCHACCOWCT 寫道:
有無人食過ZANTREX-3效果如何,可以分享一吓呢!

Hi POCHACCOWCT
我家陣食緊(白老鼠啊<---其中一隻......ccc)^^,用後感:arrow: CLICK HERE^^
應該係第3,4篇度^^

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi,我都飲左2個wk啦!!太大o既上落似乎未見,我意思係磅數方面仲咪係咩大驚喜,我剛上磅都有輕到...係1.5lbs度啦,唔知會唔會係因為我無戒口o既關係所以會輕得慢d,唔緊要啦,大家一齊努力,願各住減肥成功.

首頁

尾頁

跳至