嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知有冇 mami 訂了行貨 Goon 片片呢?
想知道同買開的水貨有冇分別呀, thanks

大宅

我訂了,但之前未用過水貨~
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

禁止訪問

大宅

大王尿片~
原文章由 ballballpen 於 08-7-10 14:09 發表
Goon?係o麥黎嫁?可唔可以講下黎聽,謝謝!

[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

伯爵府

我覺得JUSCO OR GOO.N自家訂個D佢話係真改良.真係係比之前個D係軟D架.

大宅

可惜我到今日先見倒個 message, 立即登記入會都已經太遲了,$78 一包真係好吸引
原文章由 joanne1206 於 08-7-10 15:15 發表
我覺得JUSCO OR GOO.N自家訂個D佢話係真改良.真係係比之前個D係軟D架.

別墅

我訂了。我覺得两者厚薄差不多,柔軟亦一樣,不過水貨的公仔靚d,又有格仔坑紋。

珍珠宮

醒目開學勳章

水貨平 d 定行貨?

原文章由 irenepok 於 08-7-10 15:37 發表
我訂了。我覺得两者厚薄差不多,柔軟亦一樣,不過水貨的公仔靚d,又有格仔坑紋。

複式洋房

咁大家知唔知响邊度訂goon會至抵呀 ??

禁止訪問

大宅

原文章由 irenepok 於 08-7-10 15:37 發表
我訂了。我覺得两者厚薄差不多,柔軟亦一樣,不過的公仔靚d,又有格仔坑紋。

I called Goo.n, the lady told me their diaper is slightly thicker than 水貨. This version is tailor-made for Asia. (Japan is not part of Asia mah???) I didn't order it.

複式洋房

好媽媽勳章

水貨係新版, 薄D, 行貨同東西貿易"舊版特價片"D quality 一樣!
.

大宅

我都訂左一箱大碼, 大箱加大碼呀, 78蚊真系好抵呢.
尋日去APITA 佢地都做緊特價, 買一包唔知送幾多條既優惠, 快D去八下啦. 不過計落始終系78蚊一包里個PROMOTION 抵D.

原文章由 Ching_Mammy 於 08-7-11 11:04 發表

I called Goo.n, the lady told me their diaper is slightly thicker than 水貨. This version is tailor-made for Asia. (Japan is not part of Asia mah???) I didn't order it.

大宅

可唔可以post 個website出嚟呀!

別墅

如果訂水貨, 我格個價係姿彩個網度訂最抵...www.yp.com.hk/japanbabyfood

大宅

原帖由 tsl0511 於 09-1-17 02:00 發表
如果訂水貨, 我格個價係姿彩個網度訂最抵...www.yp.com.hk/japanbabyfood

姿彩D野比其他舖平好多下喎…唔知你有冇訂過,可唔可靠呢?

大宅

其實我想問上網訂啲BB嘢穩唔穩陣嫁, 我見佢哋啲CHU CHU奶樽都好平, 唔知同喺吉之島買嗰啲有咩分別?

首頁

尾頁

跳至