自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

継上回晨早出街底面都吾分,著左出去一輪先有好心人提我調轉件衫著→最後件衫打入冷宮

今回夜晚又一新杰作(吾好改我錯字→因為真係杰)我竞然眼花將d message send錯比對家。我既心聲大家直接收哂。whatsapp真係又愛又恨

大家有冇d一樣甘惨痛既經歴

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:悶悶地系列:尷尬野

咩係對家呀? 打麻雀D對家就知

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

引用:咩係對家呀

原帖由 靚靚C9 於 15-09-26 發表
咩係對家呀? 打麻雀D對家就知
即吾應該睇見既人

象牙宮

YY1101 發表於 15-9-26 07:33
継上回晨早出街底面都吾分,著左出去一輪先有好心人提我調轉件衫著→最後件衫打入冷宮

今回夜晚又一新杰作( ...

衫.. 反過來穿...

还和巴士的人傾..時事.

回家開門先知穿错衣....

如真有人提... 我會傻笑吧.. 間中做傻事... 當娛樂.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

畀面勳章

引用:継上回晨早出街底面都吾分,著左出去一輪先

原帖由 YY1101 於 15-09-26 發表

今回夜晚又一新杰作( ...
唔明對家係乜?講晒心聲?
係咪即係你同朋友A講自己暗戀B,你想forward 俾朋友C時,唔小心send咗比B?

珍珠宮

回覆:kitkit0122 的帖子

正正就係甘
吾想比佢知我既心但又偏偏send左比佢
捉都捉吾到返轉頭

禁止訪問

珍珠宮

回覆:little1025 的帖子

哇!
拍著我甘惨

男爵府

引用:Quote:原帖由 靚靚C9 於 15-09-26 發表咩係

原帖由 YY1101 於 15-09-26 發表
即吾應該睇見既人
咁大鑊反而we chat1有回收message 功能係幾好

男爵府

引用:我老公試過請病假北上鬆一鬆,吾小心msg左佢

原帖由 little1025 於 15-09-26 發表
我老公試過請病假北上鬆一鬆,
吾小心msg左佢老闆叫佢大約幾點係關口等
嘩,之後點補救

男爵府

想生BB熱投

我都有試過send錯俾其他人, 但好在唔係太重要既事

侯爵府

畀面勳章

我c6在屋企樓下用門卡猛咁拍卡都冇反應,仲大聲夾惡問保安部機係咪壞㗎!保安話你嗰張係8達通喎。。。之後幾日c6都行後門,驚撞到嗰個保安

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

little1025 發表於 15-9-26 10:29
之後點

大宅

大肚果時去完廁所條裙後面包埋落條底底到,洗洗吓手,有個女仔提我...果即勁尷尬,好彩仲未出去,如果行咗出去商場,一定

babykaman    發表於 15-9-26 13:02

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

衫我真係試過幾次,但係冇人提我,係返到公司先知

試過一次搭車,人地部車仔跌低個時整到我腳眼位,個時我怪叫左一下個下覺得好樣衰,唔敢周圍望

男爵府

以前做女時朝早著白色褲返工,要響金鐘轉程巴士先返到公司,響金鐘M記買早餐飲品係熱朱古力,點知響巴士上倒瀉咗朱古力,搞到條褲前面啡色,仲浸咗d 去後面,好似人地漏m咁,呢件事對我嚟講好尷尬!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

晨早返工坐西鐵, 拎住張卡片當八達通狂拍無返應

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我老公試過請病假北上鬆一鬆,吾小心msg左佢

原帖由 little1025 於 15-09-26 發表

總有離別的時候

男爵府

我試過入錯男廁,仲要去左兩次先發現

伯爵府

環保接龍勳章

衫底面反轉都已經數唔到幾多次, 有次深刻d, 底面前後掉轉左, 即係個招牌係喉嚨.

家家公主    發表於 15-9-26 13:37

首頁

尾頁

跳至