懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm好似我咁,明年5月預產,但今日去排期,政府醫院冇哂位做初期唐氏檢查,係咪今年多人生b所以冇哂位

男爵府

回覆:瑪嘉烈初期唐氏檢查

咁快無位我星期四去健康院排,比到早期唐氏我。而家8wks+

男爵府

引用:咁快無位我星期四去健康院排,比到早期唐氏

原帖由 lflxl 於 15-09-26 發表
咁快無位我星期四去健康院排,比到早期唐氏我。而家8wks+
請問你係邊區

男爵府

荃灣,係荃灣母嬰院攞嘅期。你親身去瑪嘉烈排定健康院?

男爵府

引用:荃灣,係荃灣母嬰院攞嘅期。你親身去瑪嘉烈

親身去瑪嘉烈

男爵府

引用:荃灣,係荃灣母嬰院攞嘅期。你親身去瑪嘉烈

如果我星期一去荃灣健康院唔知仲攞唔攞到期

男爵府

星期一公眾假期健康院唔知開唔開喔。你去健康院爭取下,如果真係無期都建議去私家照,中期唐氏準確率太低。

男爵府

引用:星期一公眾假期健康院唔知開唔開喔。你去健

星期一公眾假期健康院唔知開唔開喔。你去健康院爭取下,如果真係無期都建議去私家照,中期唐氏準確率太低。 ...
我試下吧,謝謝你

大宅

我4weeks就即登記 所以有位比我做初期唐氏

男爵府

引用:我4weeks就即登記 所以有位比我做初期唐氏

原帖由 chowyanyan68 於 15-09-26 發表
我4weeks就即登記 所以有位比我做初期唐氏
我攞到懷孕證明已經即日去排期,5weeks,都係冇期比我

大宅

引用:有冇jm好似我咁,明年5月預產,但今日去排

原帖由 nataliecc 於 15-09-26 發表
有冇jm好似我咁,明年5月預產,但今日去排期,政府醫院冇哂位做初期唐氏檢查,係咪今年多人生b所 ...
我edd 27/5 我9月29去瑪嘉烈登記,都有我比我,反而上胎8w4去登記已經比中期我

別墅

下 更快冇晒位 好彩我聽朋友講早d去排咋 我7w已經去一廣華排 個日都見到7個至8人排

複式洋房

想問下, 有分初期同中期既咩 ?
我依家7weeks 打算聽先去健康院登記.... 會唔會遲左ar ??!?!?!

別墅

我冇去瑪嘉烈直接登記...
8WK健康院登記..10WK第一次去健康院..佢都比到期我做OSCAR WOR

複式洋房

回覆 joeyericbb 的帖子

我都想知wo有早期同中期架咩,我都係排瑪嘉烈只係安排左一次唐氐。

別墅

我9月22日FAX左資料去瑪嘉烈, 佢即日致電回复並約我11月3日(即13週5日)做唐氏, 想知會否太遲? 是否不準確? 謝謝解答

別墅

我係高齡,EDD 13/4, 8月尾去健康院做產檢,佢比咗5/10(13weeks)在瑪嘉烈做唐氏,當日比埋結構的期我!

別墅

回覆 anpanki726 的帖子

根據衛生處的資料,超過14週才為中期唐氏檢查

民房

回覆:nataliecc 的帖子

我今日先去,都有位喔,約11月23號檢查,我宜家5週

男爵府

引用:我今日先去,都有位喔,約11月23號檢查,我

原帖由 Ling1990 於 15-10-08 發表
我今日先去,都有位喔,約11月23號檢查,我宜家5週
點解你地可以有位架,我去排期個日都未到6周,唔知道係咪上胎有比位我,今胎就唔比,唉

首頁

尾頁

跳至