自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

翡翠宮

2020勳章

回覆:有位女士

子爵府

2020勳章

咁。。。。

大宅

其實香港有好多不講道理的人,也有不少好有禮貌的人..... 視乎有冇個人修養......

子爵府

係邊區邊間見到? 美心? 奇華?
你講得咁無厘頭無人知你講乜架喎,
果個人又唔知有無睇,
可以講清楚D嗎?
唔係既話, 只可以講一句: 關你鬼事!
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

大宅

王國教室勳章 Poo得好勳章

有冇典地先

寶石宮

2020勳章

引用:有冇典地先

原帖由 c.joan 於 15-09-26 發表
有冇典地先

幸福可以好簡單

男爵府

引用:係邊區邊間見到

原帖由 踩玻璃朋友 於 15-09-26 發表

係邊區邊間見到? 美

:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

睛靈勳章

佢係即買定用卷?
如係卷,其實係公司預算問題

男爵府

引用:佢係即買定用卷? 如係卷,其實係公司預算

原帖由 icywg0234 於 15-09-26 發表
佢係即買定用卷?
如係卷,其實係公司預算問題
其實佢話間公司d卷已經過期,佢見到人地有貨係度即係可以買囉,員工話因為過左期有貨會照換,所以唔出售。

大宅

MommyPanel勳章 美好大世界2017勳章

而家d 人自私左好多, 只係諗自己的利益, 唔如意或達唔到自己的要求就投訴發難渣,見經理。最慘係發下難渣d員工就屈服只有遷就佢一次, 因為唔想收投訴被老闆話或整花個record 影響appraisal。搞到d人次次都發難渣難為d員工。 我做服務業日日都見到呢d客, 好明顯呢幾年越來越多。以前我上司對住呢d客唔會遷就, 大家講道理, 而家就只有不停講對唔住,會檢討。。。唉。。。

子爵府

DEVILY 發表於 15-9-26 13:03
其實我知唔關我事,我只係想講現在d人點解連買都要發爛投訴,妳可以冷靜D先。

...

你邊忽睇到我唔冷靜?
死人夠冷靜, 咁你咁冷靜你又唔去做??
我只係睇唔過眼你特登開D咁既單打POST去捕果個唔知會唔會睇到既人,
我覺得你又無聊又無品.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

男爵府

樓主你都好得閒,五十步笑百步

男爵府

引用:佢係即買定用卷? 如係卷,其實係公司預算

原帖由 icywg0234 於 15-09-26 發表
佢係即買定用卷?
如係卷,其實

首頁

尾頁

跳至