自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:又唔係,我好好彩,一共交收左4盒月餅,個

原帖由 eeaa 於 15-09-26 發表
又唔係,我好好彩,一共交收左4盒月餅,個個jm同巴打都超準時有禮(我同佢地買)

...
點同呢你係買家
通常都係買家玩野

水晶宮

畀面勳章

引用:我覺得le 度好多咁既人,所以我先唔敢響le

原帖由 cloudyjess 於 15-09-26 發表
我覺得le 度好多咁既人,所以我先唔敢響le 度交收乜野
呢度太多街市師奶。
買嘢又殺價,賣嘢既又傻傻哋咁樣

男爵府

2023年兔年勳章

引用:是取消定係改期 +

原帖由 milau 於 15-09-26 發表
是取消定係改期
我無再whatsapp 佢,我驚我忍唔住
同埋我唔想比佢玩第二次

珍珠宮

回覆:約1200交收,1133 whatsapp, 講今日唔交收

已經算好好,有預早通知你

男爵府

2023年兔年勳章

引用:又唔係,我好好彩,一共交收左4盒月餅,個

原帖由 eeaa 於 15-09-26 發表
又唔係,我好好彩,一共交收左4盒月餅,個個jm同巴打都超準時有禮(我同佢地買)

...
我今個月都交收再3次月餅,全部jm又準時又nice, 有一次約7:15交收,兩jm一齊交收,1分鐘完成哂交易

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:約1200交收,1133 whatsapp, 講今日唔交收

我試過早4日約交收,到交收嗰日我仲msg佢問清楚位置

到我去到佢至話睇錯咗我想買嗰樣嘢佢原來一早已hold咗俾第2個,仲要係同時間同地點交收,唔賣俾我,嗰時係交收前大概20分鐘,但我已經到咗交收點

你有幾唔好意思都冇用!

我抱住個剛滿月嘅b嚟同你交收架!天時暑熱唔係就你嗰日我唔洗咁辛苦抱住個b尊登搭車出去囉!

侯爵府

咁衰

水晶宮

你問先話唔去

你唔問好大機會放飛機

男爵府

2023年兔年勳章

引用:我試過早4日約交收,到交收嗰日我仲msg佢問

原帖由 竇漪房 於 15-09-26 發表
我試過早4日約交收,到交收嗰日我仲msg佢問清楚位置

到我去到佢至話睇錯咗我想買嗰樣嘢佢原來一早已hold咗 ...
真係勁無品喎!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

2023年兔年勳章

引用:你問先話唔去你唔問好大機會放飛機

原帖由 BKsquare 於 15-09-26 發表
你問先話唔去

你唔問好大機會放飛機
肯定啦!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

九龍倒水,係咪咁出唔到嚟?

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

2023年兔年勳章

引用:九龍倒水,係咪咁出唔到嚟?

原帖由 Yubi.T 於 15-09-26 發表
九龍倒水,係咪咁出唔到嚟?
個陣都未落雨

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁衰

珍珠宮

BK Milk勳章

Hebecc05 發表於 15-9-26 14:11
係吖,提前講都算好好喇,我試過去到交收地點先話唔得喇
我都試過

子爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

唔好再遲d先講

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真衰

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

出到黎左彈右彈,壓你價,你未遇過,衰到爆

男爵府

2023年兔年勳章

引用:出到黎左彈右彈,壓你價,你未遇過,衰到爆

原帖由 whatup 於 15-09-26 發表
出到黎左彈右彈,壓你價,你未遇過,衰到爆
唔係呀,咁衰。
唉!講開又講,我早兩日賣月餅又係,美心賣$120,大把人問,有個pm我話佢朋友要,叫我打比佢,到我打比佢朋友,佢朋友又話個朋友話之前$100都賣到,我真係暈,我一句:「$120,唔係$100,咁無嘢啦拜拜」
之後個曰又打番比我,我賣左比第二個收埋錢啦。

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:約1200交收,1133 whatsapp, 講今日唔交收

原帖由 tammymommy 於 15-09-26 發表
約1200交收,1133 whatsapp, 講今日唔交收,sorry 都唔講
開佢名

首頁

尾頁

跳至