時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2020勳章

佢哋習慣一手拿槍一手拿聖經(講的是他們的"道理")
習近平:...中美要防止"三人成虎,也不疑鄰盜斧",不能戴著有色眼睛觀察對方...看中美關係要看大局,不能只盯著兩國之間的分歧,正所謂,"得其大者可以兼其小"...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:美國人會明白嗎?

好馬不吃回頭草,一路走好...

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

櫺囹桼 發表於 15-9-26 14:39
佢哋習慣一手拿槍一手拿聖經(講的是他們的"道理")
習近平:...中美要防止"三人成虎,也不疑鄰盜斧",不能戴 ...
咁大個道理老尾當然唔明啦,佢地唔要大道理架,只要「自己的自由」,睇下香港廢青被人洗完腦要咩就知啦。

侯爵府

2020勳章

回覆:美國人會明白嗎?

老尾係講求自己利益姐,連盟友都監聽就知佢有幾pk啦。
全球最大嘅黑客,就成日走去話人地係黑客。成日就雙重標準,同香港班犯民政棍一樣,係咪把口成日講民主嘅,都係咁賤格嘅呢?

水晶宮

2020勳章

引用:老尾係講求自己利益姐,連盟友都監聽就知佢

原帖由 calvin1230hk 於 15-09-26 發表
老尾係講求自己利益姐,連盟友都監聽就知佢有幾pk啦。
全球最大嘅黑客,就成日走去話人地係黑客。成日就雙 ...
一個手法熟練經驗老到嘅超級大盜在警告一個進步神速嘅小小偷:唔好搶我飯碗!

calvin1230hk    發表於 15-9-27 23:51

禁止訪問

回覆:櫺囹桼 的帖子

男爵府

美國眼中只有自己. 佢理得你有無道理. 睇下佢用傷害全世界的方法來供養自己就知.
再給老子一塊兒磚

首頁

尾頁

跳至