產前產後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

1) 1點半黎到,排到2點幾先登記到,已經咩coupin都無哂啦。2) 啲細路係咁叫係咁哭,都聽唔到清楚。
3)音響差,啲聲好散,再加上自己懷孕期耳鳴,頭痛。
4)第1個講者勁講佢隻奶粉幾勁,連巴士超市廣告都要你睇,好似洗腦咁,反感。
5)營養師都講左1段先入到正題╮(╯_╰)╭
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

別墅

回覆樓主:

認同認同

大宅

回覆:聽緊荷仕蘭講座,失望

1. 入場安排混亂,我1:30, 2點都未坐低.
2. 現在BB 哭鬧不停,全程不停有BB 喊,影響收聽。
3. 講座內容差勁,內容空泛

總括來講,浪費二小時

伯爵府

我先排咁耐隊,好遲先走,得個食野圍巾炸
已經無coupon 啦! 去咁多講座最差佢,去健鶴(第2差)勁sale維他命,都有合濕紙巾加維他命丸…

大宅

回覆:zxyggp 的帖子

完全同意!佢既安排令真正想聽的人好失望!真是非常差!希望佢地會聽下大家的意見!

別墅

完全同意,浪費時間!

伯爵府

難得老公放假叫埋佢聽,因為個題目之前講座未見過,點知屯門出黎,車費時間換來的同幼稚園搞啲講座差唔多,老公火到野都唔食就上巴士走啦!

大宅

引用:我先排咁耐隊,好遲先走,得個食野圍巾炸已

原帖由 zxyggp 於 15-09-26 發表
已經無coupon 啦! 去咁多講座最差佢,去健鶴(第2差)勁sa ...
我都冇coupon, 得支牙膏咋,完全嘥時間

水晶宮

育兒性格勳章 想生BB熱投

zxyggp 發表於 15-9-26 16:28
已經無coupon 啦! 去咁多講座最差佢,去健鶴(第2差)勁sa ...
健鶴講座點報名?
Have a Prosperous Life!

別墅

我都覺得個講座安排好差,個場勁熱,好似冇冷氣咁,排隊登記又耐,以為要check 名,點知都係撕飛尾,其實撕飛尾應該係勁快,唔知點解搞咁耐,送份禮物仔搵個大大紙袋袋住,其實不如唔好送吧!

子爵府

我上個月聽ok 架喎!不過我係坐第一行
無音散既情況,同埋果次一點8去到都有coupon ~果陣join佢無寫有送架,係登記左收email之後先知,可能因為咁好d,估唔到今次咁差喎
開頭好hard sell 下,上次係去到心理學家講talk 先好聽,營養師果d聽過太多了~

大宅

BB防敏心得分享勳章

我覺得都OK wor, 十二點半黎,预咗多人,我拿到豐富禮物,所以早小小,因我也帶寶寶來,99唔得閒,嘈到大家唔好意思

男爵府

其實佢地唔應該邀請咁多人黎talk...禮物又唔係人人有,唔係咁公平!同埋唔應該邀請BB同小朋友,dBB又喊又叫...根本聽唔到講乜坐我隔離位女任仲喺到載埋耳筒對住電話睇戲,食麵包,又有人食麥當勞...根本似黎食晏多過聽talk....

男爵府

我都1:15分到場,已經打晒蛇餅...雖然有禮物,但no已經排到22x,可想而知之後黎d冇乜禮物真係幾失望...

別墅

一點四到,比上次差好遠
我上次來到一點半仲有coupon排到56
今次已經點四去打晒蛇餅,排左半個鐘登記,岩好到我沒晒
我心諗我到步時先生排,我去最頭望,個陣派到28
目測前面應該唔多過50個家庭
好多兩公婆加小朋友
肯定勁多人一人排然後打尖來兩三個家庭
派到94話沒晒
話最初倒轉來派所以派到94
安排差爆
得包濕巾
唔明為什麼要人等甘耐但到頭來咩都沒
早知就咪鬼甘早出來

成場bb吵到沒心情聽
好心唔好叫bb來啦
想聽都沒心機聽啦

大宅

好媽媽勳章

原來智多x都唔算好差

伯爵府

佢好明顯係想人排隊。

因為佢寫明2點開始, 但1:15就開始登記拎coupon. 咁要拎, 就一定要早過1:15到啦。 即係12點幾就要到, 直到4點完講座, 細路仔邊等到咁耐。 最後找放棄左無去。

子爵府

2020勳章 Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

前面入場果啲,拆開2張飛,都已經叫2個家庭啦…啲人仲叫哂啲老人家黎,都唔知分左幾多份啦,邊有得攞,佢明知有幾多人黎左啦~走果份野應該一早pkt定數啦,有咩理由,唔想聽一早排隊走嘅,禮物反而大份啲,人地座多陣遲啲走,得牙膏/口水巾/濕紙巾……已經內容垃圾啦…
想認識多啲屯門友

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回

複式洋房

引用:Quote:原帖由 zxyggp 於 15-09-26 發表我先

原帖由 Usagicat 於 15-09-26 發表
我都冇coupon, 得支牙膏咋,完全嘥時間
支牙膏聞落似cherry藥水味好臭...想掉左去...

首頁

尾頁

跳至