自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:LG or Samsung手機好?

轉左lg

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:Really

原帖由 bkfans 於 15-09-27 發表
Really??
係!我記得我用note 1前己經成日聽人講LG好把鬼,反而我用note 1然後 note 2到依家都用緊,係繼我女幫我洗電話同埋我自己跌過一次落廁所加無數次跌落地都仲用緊

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

lg pro 2滿意

:-D

大宅

我部lg已超過1年,仍然性能良好,反而以前部三叔,3個月已經經常hang機。

律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

年幾前由 Samsxxx 轉 LG 到現在還很滿意。

水晶宮

用開三星G 或S系列的轉LG4 會用唔慣的,
感應慢三星好多的,若果用嚟打開GAME的
就會好明顯

解像度LG不及三星這就是LG的MON唔會發熱而
三星機會發熱的原因, 三星機的解像度去到盡的,
引致機身發會熱的原因。

L3同L4, 會自動關機,要重新的
啓動先用得, 軟件的穏定性唔得,唔係部部機都係咁,
買到一部冇問題的要睇彩數, 佢平係最大的賣點。

如果唔要求打機,或感應快的話,可以買得過,
如果你係一個心急的人, 別買

大宅

永不再用LG

複式洋房

我用緊LG,個人覺得好過三叔好多

大宅

LG Gpro2 上年六月用到而家, 跌左超過十次, 操作仍然正常, 而家LG G3 賣三仟多, 我覺得底, 以前用迢Note1 and Note2.

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:用開Samsung, 好多小問題,聽說近年L G做得

原帖由 vet 於 15-09-27 發表
用開Samsung, 好多小問題,聽說近年L G做得好。
由三叔轉L🐷, 好好用

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

LG

子爵府

LG

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

ansonapril95 發表於 15-9-27 15:38
LG哎,個IPAD會自動彈張相個BUG幾時先至攪掂

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我係 note 1 轉 g 3

總有離別的時候

大宅

由samsung Note2轉LG Gpro2,感覺差唔多,我要求唔高,所以覺得LG好抵用,平幾千

大宅

睛靈勳章

我由三叔的S2>S3>S4到L豬的G4
4部來比較的話,以function來計,G4贏晒,唔知關唔關雙咭機事呢,我部機又冇好熱的問題,其實本身考慮轉S6/note5的,但當我知道既冇得換電又冇得加咭,即刻咩興趣都冇。

象牙宮

LG,手機多位D,無咁易hang機,三星好多費apps

子爵府

note 2 轉 LG 4 , 好正

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

三叔真係成日hang機,好煩

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至