影視娛樂

跳至

首頁
12345...22

尾頁

大宅

有無人好鍾意準基?上網查佢新聞唔多,有劇先有佢既影蹤
好想睇佢既出道經過,點解可以紅得咁厲害呢?上youtube見佢簽過比英皇但唔見香港有佢既作品,緋聞又唔多
我係上年睇完two weeks後,開始追佢d劇,發現佢好有魅力呀…

琥珀宮

回覆:李準基fans請入

我唔知算唔算佢粉,鍾意佢,睇唔少佢嘅劇,但佢嚟香港,未追佢,又冇加入後援會。

大宅

唔係粉都可以講下佢,推介下有咩必睇既劇

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

睇完夜行書生開始幾鍾意佢,最想睇佢,想笑唔笑個樣

男爵府

我看夜行時好鐘意佢,但完咗又冇D甘迷佢。我可能好喜歡佢角色,古裝真的好掂,表情好正,好有魅力

菲比108    發表於 15-9-30 08:40
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

咁我應該算係,我由王的男人開始中意佢。

子爵府

2024年龍年勳章

我由神鎗手開始鍾意佢, 跟住夜行, 再經jm 推介睇埋使道傳, 和two weeks, 覺得他好用心去演戲, 好正

大宅

引用:咁我應該算係,我由王的男人開始中意佢。

原帖由 wyl 於 15-09-29 發表
咁我應該算係,我由王的男人開始中意佢。
我都好鍾意王的男人

伯爵府

我呀我呀...我都好鍾意佢架...睇左阿娘...王的....TWO WEEKS....最鍾意係..夜行.......

有追佢INSTRAGAM...

不過發覺佢近年冇咁紅....

我都好想佢黎HK呀!!!

子爵府

引用:我呀我呀...我都好鍾意佢架...睇左阿娘...

原帖由 菲比108 於 15-09-30 發表
我呀我呀...我都好鍾意佢架...睇左阿娘...王的....TWO WEEKS....最鍾意係..夜行.......

有追佢INSTRAGAM.. ...
我都係睇夜行睇到對准基着了魔

之前無睇過佢, 只聽過佢名咋

伯爵府

bkmummy 發表於 15-9-30 09:11
我都係睇夜行睇到對准基着了魔

之前無睇過佢, 只聽過佢名咋

好耐之前就睇大話妹...佢做男二...對佢印象麻麻...事關果時佢有頭長髮...不過果時佢勁紅...但而家佢成熟左...企理左...就勁鍾意佢..

大宅

回覆:annabelle1919 的帖子

自從睇左李准基演出的古裝片 \"一枝梅\" 便成為佢 fans. 這劇storyline 非常好, 好感人, 無勿冷場, 李演得很好, 做佢養父個演員都非常好, 我掉了不少眼淚。

大宅

引用:自從睇左李准基演出的古裝片 \\\"一枝梅\\\" 便

原帖由 jasissmart 於 15-09-30 發表
自從睇左李准基演出的古裝片 "一枝梅" 便成為佢 fans. 這劇storyline 非常好, 好感人, 無勿冷場, 李演得 ...
我都睇緊,好好睇
我都睇到喊,好慘

大宅

引用:我呀我呀...我都好鍾意佢架...睇左阿娘...

原帖由 菲比108 於 15-09-30 發表

有追佢INSTRAGAM.. ...
我都覺,佢而家好似無咁紅,後生既爬晒上黎,佢都3x歲

男爵府

其實佢成熟了反而我好like,佢把聲好sexy

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:其實佢成熟了反而我好like,佢把聲好sexy

原帖由 心朗小B 於 15-09-30 發表
其實佢成熟了反而我好like,佢把聲好sexy
我都同意,好好聽

琥珀宮

引用:唔係粉都可以講下佢,推介下有咩必睇既劇

原帖由 annabelle1919 於 15-09-29 發表
唔係粉都可以講下佢,推介下有咩必睇既劇
我睇過佢嘅劇有《My Girl》,《狗和狼的時間》,《一枝梅》,《阿娘使道傳》,《Two weeks》,《夜行書生》,電影有《王的男人》。

我齣齣都鍾意,不過唔推介,有興趣必然會開,冇興趣嘅無謂開啦!

子爵府

引用:Quote:原帖由 annabelle1919 於 15-09-29

原帖由 SandyKL 於 15-09-30 發表
我睇過佢嘅劇有《My Girl》,《狗和狼的時間》,《一枝梅》,《阿娘使道傳》,《Two weeks》,《夜行書生》, ...
我而加開咗My girl 同 two weeks

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 SandyKL 於 15-09-30 發表我

原帖由 bkmummy 於 15-10-01 發表
我而加開咗My girl 同 two weeks
《My Girl》比較舊,你會覺得節奏慢,而且當年嘅長髮今時今日唔興,你可能覺得老土。

《Two weeks》李準基演善良的流氓,幾負面,佢係孤兒頭,被迫與女友分離,有個女但難相認,好慘! 睇得唔開心,因為係李準基至頂到。

大宅

摷左好多佢既訪問,佢都幾厲害,好全能,越來越like佢

首頁
12345...22

尾頁

跳至