懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:回覆 cat4775 的帖子我而家都係第2胎但空心

原帖由 Elysetse 於 15-10-05 發表
回覆 cat4775 的帖子

我而家都係第2胎但空心, 想問洗唔洗攨宮? 乾淨了, 幾耐到會再黎M ka ? 洗唔洗坐月ka? ...
每個人體質唔同,我23/4做手術,2/6嚟M,做咗手術後沖咗兩個星期薑水,睇中醫飲中藥,飲咗兩個星期燉肉汁

男爵府

回覆:rainy01 的帖子

same here,第1胎好順利,第2胎孖b 10w無左心跳,前幾日自然排出,現坐月中

大宅

回覆:有無人想生第二胎但小產左?

估唔到大家都有咁既經歷,希望下次會順順利利

大宅

引用:same+here,第1胎好順利,第2胎孖b+10w無左

原帖由 piglet.tso 於 15-10-05 發表
same here,第1胎好順利,第2胎孖b 10w無左心跳,前幾日自然排出,現坐月中

...
好可惜呀,不過唔緊要,最緊要身體健康!好好休息

複式洋房

我都前日小產左,自然流產,我都想知有咩可以補下身,

大宅

回覆:Yukei13 的帖子

我早上整薑飯食,好暖身,同埋睇緊中醫

大宅

回覆:有無人想生第二胎但小產左?

我生大仔前小產左6次,而家陀緊第二胎16w,呢胎前都小產過一次,,我嘅生仔路一d都唔易行

大宅

回覆:adaadaadaho 的帖子

你好勁呀!六次都無放棄,你點補身架?

複式洋房

引用:原本以為成功生過,之後會好順利,點知&

原帖由 rainy01 於 15-10-01 發表
原本以為成功生過,之後會好順利,點知😭😭😭😭
我係咁,e+第三次懷孕,就28w。調幾身體好快再有

複式洋房

我都第2胎係9月頭小產左...
但第一胎都好順利,所以都唔明點解會咁
你地睇開邊個中醫調理係好架,可否介紹比我...Thx

首頁

尾頁

跳至