跳至

首頁

尾頁

大宅

荃灣有無好的皮膚科醫生介紹呀??! 小朋友睇.....
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

我自己睇開"葉祺焜"(南豐中心 tel: 2417xxxx), 很細心的皮膚專科, 要電話預約的, 價錢比起同區貴d (普通科$3xx, 皮膚科太耐冇睇唔肯定幾錢, 估計大約$700), 但專科黎講ok la!

別墅

我自己未正式睇過葉醫生,但覺得佢有醫德,原因,上年無啦啦大腿出咗粒毒倉,最初,睇路德圍女醫生(普通科),佢收我$700診金,佢話要收專科價錢(比錢時姑娘先講),仲要唔得,再睇中環醫生,睇咗2次,大約$3000,仲要比佢串話我無SENSE,傷口好嚴重,要專介外科做手術,好驚,有朋友叫我睇葉醫生,點知葉醫生一睇,叫我去仁済,寫紙比我仲無收錢,所以,我覺得佢好有醫德,唔會DUM我.

複式洋房

我全家族都睇葉醫生(指皮膚科),男女大小都係,有醫德唔拖有料又 nice,如果有D問題是真的食藥搽膏都無用佢會叫你唔洗再返來,現在睇皮膚科都大約$480左右(如一般問題) 勁抵睇!不過一定 Booking呀!

男爵府

yes, he is so good
& nice to the kids
But he is not 專科

大宅

荃灣有無好的皮膚科醫生介紹呀??!

Yes,Dr.Yip not 專科, only皮膚科文憑!

首頁

尾頁

跳至