親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章

聖旦已book去華欣曼谷 , 會留4日3夜係華欣以下己計劃會去
但仲有冇JM 有其他推介可以去 ?
Satorini Park , Vana nava , Plearn Wan 夜市 Chatchai , Cicada

大宅

引用:聖旦已book去華欣曼谷 , 會留4日3夜係華欣

原帖由 kitchanyy 於 15-10-02 發表
聖旦已book去華欣曼谷 , 會留4日3夜係華欣以下己計劃會去
Satorini Park , ...
Me too 18~24 曼谷, 華欣

子爵府

引用:聖旦已book去華欣曼谷+,+會留4日3夜係華欣

水上樂園

大宅

醒目開學勳章

回覆:berry 的帖子

呢個係vana 定 black mountain?

子爵府

引用:呢個係vana+定+black+mountain?

原帖由 嵐嵐mimi 於 15-10-02 發表
呢個係vana 定 black mountain?
係vana因為有沖浪玩,好正!

男爵府

虎到金來勳章

回覆:elmodoris 的帖子

我book左23晚飛24一早入華欣,27下午返曼谷留1晚28晚飛返HK.....你点玩?

男爵府

請問如當日機回香港係下午4:00飛!book車早上8:00由華欣出發去機場!如旺季係咪應該趕到去機場?會唔會險左d!定早一日回曼谷住一晚好d?

大宅

回覆 qe88 的帖子

會, 我試過華欣來回都塞車...........去程坐左6個鐘, 回程坐左4個鐘......................

男爵府

回覆 bbmike 的帖子

唔該曬你既回覆!謝謝!

男爵府

虎到金來勳章

回覆:聖旦已book去華欣曼谷......

所以我c6话唔好博情願留多晚係曼谷第二日輕鬆行下街先去机場,費事27號趕餐死……

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:聖旦已book去華欣曼谷 , 會留4日3夜係華欣

me too 28/12-2/1, 31/12先返bkk, 一到步去華欣 兩大一小 而家稔去吾去waterpark 好

大宅

kitchanyy 發表於 15-10-2 22:04
我book左23晚飛24一早入華欣,27下午返曼谷留1晚28晚飛返HK.....你点玩?

...
你頭尾住BKK,係咪機票和酒店分開BOOK?邊度BOOK華欣酒店抵D?有無酒店推介?

男爵府

虎到金來勳章

回覆:mlo1668 的帖子

我係分開book ,全部都係Expedia. 計劃好行程就先訂機票,再訂酒店。華欣住3晚Ayret $2800包2大1小早餐。

大宅

請問你地book咗車未?有無好介紹?謝謝

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

smapwing 發表於 15-11-1 23:48
請問你地book咗車未?有無好介紹?謝謝

聯絡左jackie要車。但佢話去前兩日再確認 我都吾知佢係米車嫁

大宅

可以去埋floating market,有好多特色野同埋零食手信買

大宅

我指華欣嘅floating market

男爵府

虎到金來勳章

回覆:jacky1666_hk 的帖子

我係大伯帮我book車,佢個舊同事去左泰國開出租車的……

大宅

請問可以pm我包車資料嗎?thanks

別墅

請問可否提供包車資料給我?謝謝!!

首頁

尾頁

跳至