跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 cekwok 於 08-7-17 14:12 發表
我又想加入可以嗎?我阿B(孖仔)係1月21日出世o架。

孖B???????
好得意呀~~
期待同你見面呀

複式洋房

我又去!
sunbear_mama 1A1B

大宅

1)noddybanana---2A2B
2) tallmama --- 1A1B
3) BarbieMama---1A1B
4) lovelyqueen --- 1A1B
5) littlecook ---2A1B
6) 小谷 --- 1A1B
7) sunmoonlaw ---1A1B
8) sasa612 --- 1A1B
9)sunbear_mama---1A1B
請問twins係咪一齊tea呀?
原文章由 sunbear_mama 於 08-7-17 21:44 發表
我又去!
sunbear_mama 1A1B
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

BarbieMama
你要幾時book位呀?

各靚媽,
期待28號一齊tea呀!快0的快0的到啦

[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

別墅

孖仔好cute呀... 我都想有孖仔... hehe... 一齊出來玩呀!!

原文章由 cekwok 於 08-7-17 14:12 發表

大宅

cekwok,
你孖仔好攪笑, 一個喊晒, 一個眼仔look look...
我細b1月23日, 同你孖b差兩日
我預產期原本2月9, 你呢?

noddybanana,
dinner既話weekend係咪會好d呀... 我地呢排咁食法, 好易重幾磅喎

複式洋房

回覆 #1 Octopusma 的文章

我預產期原本係2月12日。你BB出世有多重呀!不如出黎見下面。我住樂富附近,你呢?

大宅

我都好想去呀, 但係這兩個星期忙住搬屋, 好多瑣碎野要做!

大宅

嘻嘻!係喎...你今個月有幾個gathering喎!
咁weekend dinner不如半歲party後攪啦!咁等我0地可以唔駛咁肥!
原文章由 Octopusma 於 08-7-18 12:02 發表
cekwok,
你孖仔好攪笑, 一個喊晒, 一個眼仔look look...
我細b1月23日, 同你孖b差兩日
我預產期原本2月9, 你呢?

dinner既話weekend係咪會好d呀... 我地呢排咁食法, 好易重幾磅喎
...

大宅

好似樣喎...媽咪,你又話唔似??等ee 28號睇下先!你記得攞假呀!
原文章由 cekwok 於 08-7-18 14:30 發表
我預產期原本係2月12日。你BB出世有多重呀!不如出黎見下面。我住樂富附近,你呢?

大宅

我0地半歲party後再攪!
原文章由 小孖寶 於 08-7-18 18:16 發表
我都好想去呀, 但係這兩個星期忙住搬屋, 好多瑣碎野要做!

大宅

Date:28 July (Monday)
Time:2pm
Place:又一城(supermarket--TASTE等候)--城大入面0既茶樓
報名:

大宅

我都係全職媽媽..不過未試過自己一個同阿囡出街呀...唔敢呀...wkday又join唔到...因為擔小..唔夠膽自己一個帶住阿b周圍去呀 ..最多去吓樓下or就近地方咋..我住香港區嫁...
或者遲d搞夜晚function啦..我就可以就到時間出黎...

複式洋房

我又去,但係阿仔去親酒樓都好扭計+狂喊,希望到時大家唔好介意。

Date:28 July (Monday)
Time:2pm
Place:又一城(supermarket--TASTE等候)--城大入面0既茶樓
報名:
10)at_22g --- 1A1B

大宅

好呀, 來日方長, 我地大把gathering... 我住港島西, 去旺角我好方便架....我細b出世得2.8 kgs, 依家大隻左好多囉....
你孖b出世有幾重呀...
半歲生日會後當然好喇, 呢排真係冇停咁食.... 好驚呀....
原文章由 cekwok 於 08-7-18 14:30 發表

大宅

原文章由 KaMaPiggu 於 08-7-18 19:58 發表
我都係全職媽媽..不過未試過自己一個同阿囡出街呀...唔敢呀...wkday又join唔到...因為擔小..唔夠膽自己一個帶住阿b周圍去呀 ..最多去吓樓下or就近地方咋..我住香港區嫁...
或者遲d搞夜晚function啦..我就可以就到時 ...

放心啦~~我都係全職媽媽!成日自己一個人帶住阿b四周去都沒事!
如果你去到,大把媽媽幫你手照顧BB呀~~
大家加油~~

大宅

原文章由 Octopusma 於 08-7-18 23:19 發表
好呀, 來日方長, 我地大把gathering... 我住港島西, 去旺角我好方便架....我細b出世得2.8 kgs, 依家大隻左好多囉....
半歲生日會後當然好喇, 呢排真係冇停咁食.... 好驚呀....
...

咁真係唔得掂啦~~我已經咁肥

不過好鍾意同D媽媽吹水

大宅

嘻~我有時會去香港區架...得閒搵你啦~
原文章由 KaMaPiggu 於 08-7-18 19:58 發表
或者遲d搞夜晚function啦..我就可以就到時 ...

大宅

呵呵!!!係呀!我仲有個大仔啦....8月3日又有party仔,又食個
原文章由 Octopusma 於 08-7-18 23:19 發表
...

大宅

其實你真係好叻!我第一胎時,到阿仔成半歲大先夠薑自己同佢出街咋....你又好勁,可以做奶媽..如果你0的奶飲唔晒,可唔可以借0的比我細仔呀?呵呵
原文章由 sunmoonlaw 於 08-7-19 16:54 發表

放心啦~~我都係全職媽媽!成日自己一個人帶住阿b四周去都沒事!
如果你去到,大把媽媽幫你手照顧BB呀~~
大家加油~~

首頁

尾頁

跳至