跳至

首頁

尾頁

洋房

各位10號出世既bb媽咪,就快100日啦, 有冇諗住幫bb乜搞慶祝活動呢? 大家分享下啦, 我個bb叫智滔, 4月10日係st. paul出世架....

男爵府

My BB was born on the same day as Chi To. And, we will have a family gathering on the 100th day.
My baby boy is called Warren.

Nice to meet you.

大宅

我bb都係10號出世呀, 想問100天係咪18/7?
因有此人係計舊曆, 所以100天不是18/7的

複式洋房

哈,原來阿仔(Jeffrey)99日啦!
佢係10號仔

洋房

係呀, 我計係7月18日係100日, 因為要返工, 所以諗住19號先family gathering, 希望b仔身體健康, 快高長大啦...阿仔而家個頭已經識得昂高, 仲可以頭昂昂好耐, 我諗佢條頸都幾夠硬掛...大家媽咪可以分享下....

複式洋房

我囡囡都係10號出世,依家條頸都幾硬淨了

大宅

我個仔都係呀 另你地的小朋友識轉身未? 我個個未呀, 唔知幾時先識

大宅

你們好呀,我bb都係10日出生,但條頸一d都唔硬淨,怕唔怕有事呢????

男爵府

Warren 最喜歡吮手, 悶就會大声叫, 佢會向食緊嘢既人甜笑tim

男爵府

up.......................................

複式洋房

今朝比佢吮手既'吱吱'聲嘈醒mouth:

洋房

而家我個仔已經識逐只手指啜啦, 而且仲會笑到奇奇聲添...

男爵府

Warren at least put 3 fingers into his mouth at a time.

[ 本文章最後由 金瑪姬 於 08-8-8 16:49 編輯 ]

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我個BB都係10號出世,佢宜家唔肯成日瞓係到,要我哋抱住,佢企係我哋大腿上。

又成日食手指,食到吱吱聲,好醜怪!

[ 本文章最後由 Siukwai 於 08-8-7 09:43 編輯 ]

民房

10號出世bb

我的女兒也是4月10日出世的, 她現在常吮手指, 朝早日被那jeep jeep 聲嘈醒, 她有時都想轉身, 但未轉到.

大宅

哈哈!係呀,我嗰個都係咁,成日都食手指食到瞓著都比佢嘈醒。佢瞓覺又爛瞓,成日都好似個鐘咁轉,一時打直瞓,一時打橫。

不過尋日喺屋見到佢已經轉到身,不過就唔識轉番轉頭。

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi hi....我個b都係10號出世呀.......早產b黎...
e+佢成日啜手指....打佢手仔,都係要啜,冇哂佢辦法

男爵府

Is your baby still using "S" size disaper?

大宅

無錯,bb重用緊s碼

男爵府

4個月, 開始食糊仔未呀? Warren今日開始食亨氏糊仔, 但係佢唔係幾喜歡食,pooh 到我一身都係!

[ 本文章最後由 金瑪姬 於 08-8-11 00:52 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至