懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

沉日有個媽咪抱我囡囡..話摸丁我個囡個空硬硬地,,話要(吱)d水出黎先無野..又話見到我個囡個乳頭凹陷..第時大左唔可以餵人奶..係咪真架= =,,我而家好驚呀...點算呀,.

子爵府

原文章由 vitasoy910 於 08-7-15 23:47 發表
沉日有個媽咪抱我囡囡..話摸丁我個囡個空硬硬地,,話要(吱)d水出黎先無野..又話見到我個囡個乳頭凹陷..第時大左唔可以餵人奶..係咪真架= =,,我而家好驚呀...點算呀,. ...

咁細個好多bb都係love架wor,唔洗擔心,我平時有一邊都係love架,但受刺激就會突,醫生話一樣餵到人奶架~至於個胸硬硬地我就唔知喇,不過我覺得唔洗擔心囉,你女應該好細個係未??可能係摸到胸骨都未定~

大宅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-16 00:09 發表

咁細個好多bb都係love架wor,唔洗擔心,我平時有一邊都係love架,但受刺激就會突,醫生話一樣餵到人奶架~至於個胸硬硬地我就唔知喇,不過我覺得唔洗擔心囉,你女應該好細個係未??可能係摸到胸骨都未定~ ...

我個女而家2個幾月lo..真係好擔心

大宅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-16 00:09 發表

咁細個好多bb都係love架wor,唔洗擔心,我平時有一邊都係love架,但受刺激就會突,醫生話一樣餵到人奶架~至於個胸硬硬地我就唔知喇,不過我覺得唔洗擔心囉,你女應該好細個係未??可能係摸到胸骨都未定~ ...

我個女2個幾月,,但我真係好擔心呀><

伯爵府

早排都有mami 問過哩個問題
好似係正常既
因為賀爾蒙既影響
過一排就會自動慢慢消ga 喇

首頁

尾頁

跳至