自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

佢做財爺果時都係咁嫁 wo

男爵府

因 此 , 若 中 央 藉 口 奧 馬 要 曾 下 台 , 事 實 上 已 有 一 定 的 民 意 基 礎 了 。

近期奧馬宣傳鋪天蓋地,大家到時會唔會去....

睇比賽呀 ??

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原文章由 鵝老太 於 08-7-16 09:30 發表

唔多感覺到!!!!

珊瑚宮

好媽媽勳章

唉..........個個做特首都有人 like , 有人唔 like 架啦 , ok 已經算架喇 , 都唔好望咁多 lu

大宅

呢個位最難做, 但又有好多人想做, 都唔點解.

不過, 曾特首, 我唔覺得佢做得好好, 起碼只會顧及大陸人, 香港人自食其力.

別墅

邊個上場都係死,以前我以為老董無能,用人唯親先至咁慘,但曾生上場一樣要玩親疏有到黎討好左派,甚至係上層,無一個夠膽何上面講影響香港最大嘅'大陸移民香港政策',香港現在邊個上場都一樣,係快的定慢的陰乾的香港人辛辛苦苦的儲備姐.

[ 本文章最後由 yvonne 於 08-7-16 12:13 編輯 ]
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

珍珠宮

原文章由 鵝老太 於 08-7-16 09:30 發表

睇比賽呀 ??

一定唔會wor,
我又唔識睇, 去到只會打瞌睡, 或者發呆, 咪仲影衰香港。
況且, 我真係唔覺宣傳有幾鋪天蓋地wor......我近呢幾個月成日入沙田, 市中心就banner都唔覺眼, 而馬場就例行地加左d有馬術、奧運o既decoration

大宅

回覆 #4 manicheung 的文章

講得岩喎!邊個都死!

禁止訪問

子爵府

從佢吹口哨開始都知呢個人唔可靠,處心積慮上位之後,露出猢狸尾巴,口出狂言,自吹自擂,到出問題時即閃,大花筒,豪自己,刻薄別人,玩黑臉,無大將風度,做呢份工,何德何能呀,早就要炒啦.

首頁

尾頁

跳至