想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

男爵府

廖碧兒果只係切合女性本身, 所以都係弱酸性清潔劑嚟架, 相信唔得囉

珍珠宮

小梳打 can buy from super market... it is actually 'baking soda'

禁止發言

大宅

若果減去酸性, 會唔會令到細菌好易滋生 ?

珍珠宮

not sure about if it will 令到細菌好易滋生, but it only use before dodo la... so i think it should be ok...

lindabb.....
last time i buy from Park n Shop... u can look for "baking soda" ,, the soda people use to soften the beef...

i read from website,
2 table spoon of soda + 1L of water
use it to wash ..... 3 days (everyday) before dodo,
it can change the pH slighty..

i m trying to have boy too , dont know if work

[ 本文章最後由 hiragana 於 08-7-17 10:47 編輯 ]

禁止發言

男爵府

我想問你用完之後, 係咪真係可以有個仔呢?

珍珠宮

我已有個女 好想有個 bb boy .l.......
我都正在努力中

[ 本文章最後由 hiragana 於 08-7-17 16:28 編輯 ]

大宅

我想問,將d梳打粉加水呀??
點倒入去呀?

子爵府

是否注1L of soda water 入去? 會流番出來嗎?
在浴室or bed?
要否睡在bed上一段時間?五分鐘?

大宅

係?點用架?
如果真係要注入去...
點注呀?

珍珠宮

i donno how to use too~~

禁止發言

首頁

尾頁

跳至