跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人餵BB飲蘋果汁, 我買咗 Heinz ~ Baby Own 供4個月或以上的BB飲用.

想問是否需要加熱 OR 直接比亞B飲???

男爵府

我99自己整, 健康d!!

別墅

我都有買HEINZ, 因為從雪櫃攞出來太凍, 所以溝左小小熱水, 暖暖地先俾阿B飲

大宅

好媽媽勳章

我都有買HEINZ, 不過呀女好似唔係太鐘意飲, 宜家諗住整新鮮ga比佢, 不過好似又比較煩, 因為要自己溝水......

大宅

好媽媽勳章

over六個月至比bb嘗試母乳/奶粉外的食物.
bb 免疫力尚未足夠,容易過敏.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有買HEINZ蘋果汁,個女好鬼鍾意飲~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

heinz 話唔駛開水, 不過我未試, 因為百佳一pack 6樽, 所以冇買.

我買左 gerber, 開水俾bb 飲, 佢好鍾意飲. 不過係間中至飲一次.

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

你地咁快俾果汁BB飲,我聽醫生話要6個月喎,攪到我心CC添

別墅

健康院d姑娘都叫唔好奶外的野佢飲到6個月先好..但佢連比粥水開奶飲都唔得, 但bb有d米氣是好的所以無野佢=.= .等b6個月大就揸果汁比佢飲下 ..不過又怕佢只飲果汁唔飲水

複式洋房

今日比個仔試飲蘋果汁, 佢第一啖飲落就冇物抗拒, 個嘴仲嗒下嗒下, 到飲第二啖就出事啦.... 佢嗒落有D唔妥, 係咁頂住個奶咀, 最後我哋放棄了.

首頁

尾頁

跳至