想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我上月first day 831日,一向好準時。

Due day應該係928-29日,但今天未見有,都唔覺有谷M,平時谷M2天會肚痛,

不過我又好精神唔會成日好想睡,唔覺好累,完全無網上說的懷孕徵兆。

近日又無特別壓力,大家覺得我bingo機會大唔大 ?

*我想要但驚失望,唔敢自己CHECK…D苦腦

以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

回覆 Smiile 的帖子

症狀唔準,我驗到有個時,乜都無.......近DUE DAY都係似谷M........

大宅

引用:我上月first+day+8月31日,一向好準時。Due

原帖由 Smiile 於 15-10-07 發表
我上月first day 8月31日,一向好準時。Due day應該係9月28-29日,但今天未見有,都唔覺有谷M,平時谷M前2 ...
我30/8 last m, 28 days cycle, due day係26/9,由於試咗2年幾加間唔中會遲,再加上有谷M feel, 所以遲咗8日先敢check(戰戰兢兢驚唔係),一check綠D已超深粗,第二日再買CB check, 好明顯嘅加號,所以你快D check吓啦,鼓起勇氣!

子爵府

回覆 MarcellaLam 的帖子

多謝你們的解答,好的,我會盡快CHECK再上來報告。

子爵府

頭先食完飯,宜家有D肚唔舒服,想嘔,似M...
可能又落空了...
等派彩真係有D辛苦..我個CASE有D幻得幻失
我唔係真係好想好想有,
但有又係開心GE

大宅

引用:頭先食完飯,宜家有D肚唔舒服,想嘔,似M..

頭先食完飯,宜家有D肚唔舒服,想嘔,似M...
可能又落空了...
等派彩真係有D辛苦..我個CASE有D幻得幻失:bas ...
我哩2日間唔中都有想嘔feel,等你好消息!

子爵府

其實我唔係太識,應該買什麼check ?

大宅

回覆:Smiile 的帖子

驗孕棒

男爵府

回覆:有無機會

無人答到你,除咗驗孕棒,仲有就係驗血。

大宅

樓主你dueday過晒期成個星期啦喎!你應該買支驗孕棒check下啦

大宅

回覆 jaiii 的帖子

Agree, 好過估估下

大宅

引用:回覆+MarcellaLam+的帖子其實我唔係太識,

其實我唔係太識,應該買什麼check ?
去屈臣X或萬0買支驗孕棒,我通常買bingo係\"+\"號嗰支

子爵府

回覆 yhho 的帖子

好,我會今晚試

子爵府

謝謝 !

男爵府

回覆 Smiile 的帖子

買CLEARBLUE 十字,好敏感~

子爵府

回覆 cavy0511 的帖子

thank you very much

複式洋房

我想問秀兒早早孕check 到淺線有可能係排卵嗎?

大宅

Smiile 發表於 15-10-7 16:43
回覆 cavy0511 的帖子

thank you very much
有結果未呀?

子爵府

回覆 pcshan 的帖子

我這兩天開始探體溫,都係36.6度,不算高溫,我諗可能唔係bingo,只是遲來經。我老公話等多2星期先,因為驚我失望...(我上次以為有,點知JAR糊,忍唔住喊)

子爵府

其實36.6是否不算高溫 ? 我基礎體溫35.8-36左右...
但我見D人話會去到37甚至38

首頁

尾頁

跳至