美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

是咁的...同朋友一齊join左脫面毛(脫全面),脫左幾次,次次唔同人做(都唔緊要)

自從負責我file果個大粒嘢無做之後,就出事了!!

後尾跟手果個人,話我其實買果時唔係脫全面,係脫局部(即上半面-額頭 &下半面-鼻孔以下的範圍)

佢地又話之前跟我file嘅同事好多file都有問題,唔跟正常公司指引賣,公司都係度解決緊wo!
搞左一大輪~Dermes竟然唔肯負責!唔幫我地脫返全面,不停話跟單做!

(好搞笑囉!當初跟我果個員工係代表佢公司sell我脫全面,而頭幾次,的而且确係脫全面,事後仲有Gel Mask敷返)

而家一走左,說好的無晒!仲每個回覆我同朋友嘅人都不負責任!!

另外,佢地個客戶服務真係9唔搭8...我地講東佢又講西

客服:“Dermes已經無賣脫全面好無 ...之從201x年後就無脫全面

我們:“咁即係之前有賣過啦!”

客服:“因為面頰油脂線比較多,所以已經cut左唔賣了”

我們:“咁你地話包一世,咁之前買左全面果啲客,你地點處理?”

客服:“以前買左全面脫毛的客人,我地會繼續幫佢地做。”

(心諗...依間公司真係前後矛盾)

我們:“我唔想知你地有無再賣全面脫,但你聘請嘅員工係代表你間公司,佢承諾左我係脫全面,而你間公司嘅不同員工果時亦係幫我脫全面!!!
而家你講佢地咁做係唔岩,咁個員工係你請架嘛! 咁即係欺詐囉!”

客服:“唔好意思,你嘅意見我地會反映俾公司知,遲啲再俾返個答覆你。”

結果...!
又係Dermes客戶服務又係拖延戰術!!! 例牌覆返我地無得脫返全面,要跟正黎做! 我地又投訴之前嘅問題,佢地又耍太極...

心淡!前後2星期...最後我同朋友都算了...當萬幾蚊買個教訓...
咁大個集團,一啲責任都唔負~狂瀉俾已離職嘅人...對事件一啲幫助都無!

仲完全唔理會客人嘅感受,平時係其他美容院一早答應幫我地脫全面了!(講真都係順手打幾下,1分鐘都唔駛就搞掂,簡簡單單解決嘅問題,Dermes偏偏懶有原則,懶執得正!)
無他嘅~賣咁多廣告吸黎嘅客,最後咪係佢地手上流失囉!!

事問有幾多個人脫面毛唔脫權骨位,只脫腮骨位呢?

無左面頰無左權骨無埋mask都算了!...忍忍忍...
點知前幾日再去脫...果個治療師講我買果個連髮線都唔包!!即時火都黎!!佢話上半面係打額頭唔包髮線wo!!仲叫我加多2000蚊可打埋髮線!!!
痴線架,咁大個集團,駛唔駛咁小家!!!
要唔要將塊面劃分到咁細緻呀!
咁樣只會令我覺得好小家囉!

複式洋房

回覆:Zoeannike 的帖子

好似寫upper lip。。。但啲字勁細~
我join果時係做完晒先出去簽單,都無咩留意係寫咩..鬼知做嘅同寫嘅係有出入咩...都估唔到大集團都呃人嘛

複式洋房

引用:冷靜下啦脫埋佢啦都係包永久架嗎

原帖由 kendalldolldoll 於 15-10-07 發表
冷靜下啦
脫埋佢啦都係包永久架嗎
明明全面,無啦啦變局部。。。
額頭仲唔包髮線...佢地仲成個唔會負責嘅態度~
忍無可忍。。。
海關都未必幫到我

複式洋房

引用:Quote:原帖由 SCCCS 於 15-10-07 發表是咁

原帖由 ling142367 於 15-10-08 發表
公平d講,有單有真相!Dermes 咁多生意,又唔似會特別呃你,利申我只是幫襯左3年,冇咩特別野唔好,只係覺 ...
我第1次去係做完全面,之後先出去簽單...張單全英文,我又英文差,佢做左全面,講又係全面,又係朋友介紹,又係大公司...我就好放心簽左

複式洋房

引用:我join 全手佢都夠膽話唔包手背啦.. 所以我

原帖由 moyinc 於 15-10-09 發表
我join 全手佢都夠膽話唔包手背啦.. 所以我都唔知全手定義係乜啦!
手背都唔包...O咀

首頁

尾頁

跳至