自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

你好,我對《BBC通識短片系列 DVD》好有興趣,之前參加了親子心得分享活動, 但未有得獎。現希望得到產品示範光碟一套,謝謝。

洋房

BBC通識短片系列DVD

我都有興趣索取免費產品樣本呀...thx
E-mail:[email protected]

子爵府

虎到金來勳章 2022勳章 2021勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

我都有興趣呀!
[email protected]

大宅

有興趣索取免費產品樣本,
e-mail : [email protected]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

e-mail: [email protected]

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我有興趣索取免費產品樣本

E-mail: [email protected]

大宅

BBC

我有興趣索取免費產品樣本

E-mail: [email protected]

民房

I'm interested as well. Please send free sample. Email to [email protected]

Thanks.

大宅

我都有興趣呀, 麻煩你e-mail to me, thanks
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

我都想要樣本,謝謝!

男爵府

醒目開學勳章

《BBC通識短片系列 DVD》產品示範光碟

本人對貴公司的《BBC通識短片系列 DVD》產品有興趣,
希望可索取一套 示範光碟.

my email : [email protected]
thanks a lot!!

大宅

索取免費產品樣本的話

大宅

I'm insterest for the free DVD sample as well.
My email: [email protected]
Thank you very much.

大宅

I'm insterest for the free DVD sample as well.
My email: [email protected]

Thank you very much.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I'm insterest in the free DVD sample too, please contact me via [email protected], tks

別墅

i'm interested.

[email protected]ahoo.com.hk

thanks a lot

大宅

好媽媽勳章

please count me in!!:loveliness:

原文章由 bkeditor 於 08-7-17 13:36 發表

各位媽咪爹地,悠長的暑假又到了,有沒有想過如何幫助孩子善用暑假增值,為未來的通識學習打下基礎?《BBC通識短片系列DVD》可能是您的理想選擇!

《BBC通識短片系列DVD》分為「世界通識」、「動物 ...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我正準備揾呢類型既書籍, 我都想要demo碟睇下
[email protected]

首頁

尾頁

跳至