跳至

首頁

尾頁

大宅

多謝tiffany細心計算各人總款項!!!!
不過我想問係唔係9月26日前自己過數去雅婷?? 我係佢地既order form copy0左付款info,0岩唔0岩呀?? 但係佢地又話可以貨到收錢....??

雅婷出版社會以電話或電郵通知閣下訂購收妥事宜。
1. 請選擇以下一種付款方法:
* 以劃線支票付款,抬頭請寫「雅婷出版社」;支票背面請寫上姓名及聯絡電話,或

* 將費用存入匯豐銀行戶口047-805841-001(或以櫃員機入數亦可)
2. 請將此訂購表格列印連同支票/銀行存款收據正本/櫃員機收據正本寄回本公司(公司地址 : 銅鑼灣郵政局郵政信箱編號 31205);
或以傳真訂購(傳真號碼: 2137 0100),請致電確認傳真是否收妥。
3. 雅婷出版社會以電話通知閣下送書事宜。
4. 為方便顧客,顧客亦可於送書時才交付支票。

大宅

oh!!! 我剛剛check0左email啦!!! 已經安排過數,thanks!!!

原文章由 ooooohk 於 08-9-25 01:28 發表
多謝tiffany細心計算各人總款項!!!!
不過我想問係唔係9月26日前自己過數去雅婷?? 我係佢地既order form copy0左付款info,0岩唔0岩呀?? 但係佢地又話可以貨到收錢....??

雅婷出版社會以電話或電郵通知閣 ...

子爵府

畀面勳章

DEARS
我巳EMAIL 了付款資料俾每位訂書既家長. 請跟EMAIL內之戶口號號入數. THX!

原文章由 ooooohk 於 08-9-25 09:56 發表
oh!!! 我剛剛check0左email啦!!! 已經安排過數,thanks!!!

首頁

尾頁

跳至