懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

健康院今朝打黎,要我下星期二返去見醫生,
係電話度死都唔肯講係什麼事,
令到我而家好心煩!
仲要等4日先知!

我上次第一次去果度驗尿(23週),
佢地話尿液中有蛋白,
要再驗,
但再驗都係有,
就俾左兩個樽我留小便,
我相信係化驗報告不理想,
但不知有什麼問題呢?

因為佢地個講座話尿中有蛋白驚係
高血壓
但我一向血壓較低,
咁究竟仲可以係什麼問題呢?

有沒有人有類似經驗可以分享吓?
可能係什麼病呢?
好驚呀!(仲要擔 4日!)
我個胃唔係好OK,
唔想食藥,更加唔想入院呀!

[ 本文章最後由 catlover2001526 於 08-7-18 13:16 編輯 ]

男爵府

唔好咁快擔心住,返去聽吓醫生點講先。如果有蛋白尿,你個腎可能有少少發炎,不過唔會太緊要,我之前都試過有一次驗到有少少蛋白尿,醫生話唔駛理佢,都無叫我食藥,第二次巳經無事啦!

民房

可能只係小問題,唔駛咁驚~~
如果好大問題,佢地會第一時間搵你返去而唔等4日的~
你可能是糖尿高左,控制下飲食應該唔問題的!

大宅

多謝回覆!
不過,有無人知點解個腎會發炎?
同飲食有關嗎?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔駛担心 ! 我之前都試過 ! 或者係妳留小便留得唔夠好 ! 你試下下次留小便抺到個到乾乾淨淨.....手指繼續撐住唔好放.....前 PART 同尾PART D 小便唔要只要中間D ! ( 我之前都試過驗到! 後來再去化驗所騇D人教 ! 之後咁留都冇再出事 !

大宅

Thank you!等我下次試吓你個方法先!
失驚無神收到呢d電話真係會俾佢嚇死!

原文章由 sandra28 於 08-7-18 16:49 發表
唔駛担心 ! 我之前都試過 ! 或者係妳留小便留得唔夠好 ! 你試下下次留小便抺到個到乾乾淨淨.....手指繼續撐住唔好放.....前 PART 同尾PART D 小便唔要只要中間D ! ( 我之前都試過驗到! 後來再去化驗所騇D人教 ! 之 ...

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

無理由佢地唔講咩事???
之前我都收到佢地電話,個姑娘重同我講:可能中左地中海...重叫我老公伊一兩日快d返去抽血...((我念你應該無事..唔係佢一定早d叫你返去//唔會等4日囉))

不過聽到伊d電話真係心都離理..我個焦重未訓醒都成日彈起..
至於留小便,,,真係唔要頭唔要尾..

首頁

尾頁

跳至