論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

名: MX TheresX B VerdXdero

呢位工主真係奇人一個,雖然冇偷冇黑面,但有嚴重問題!
30歲以下,但似老人癡呆,每樣事要重覆至少十次上先有可能記得!
唔聽人講野,活於自己世界!
同佢講野佢會答係,但其實佢完全冇聽到!
就算係佢母語,佢都係唔明,都可以完全做錯!
所以我每日要重覆講,不停重覆,不停提
淨係關窗,都至少重覆超過6次!

另外,完全唔識煮飯!清潔非常差!
完全冇記性。叫佢做3樣野,做得1樣!
對小朋友冇愛心!一有機會不停玩電話,傾電話,玩tablet!!

最重要一樣,非常冇家居安全意識!
開關門唔會望後面有冇小朋友跟住!
提醒左好多好多次!有次終於夾到我囡隻手指!
夾斷左佢食指,照左xray,係斷左,冇誇張!
點解唔炒佢?說來話長!
但事件過後,依然要多次提醒開關門前,一定要望後睇下有冇小朋友跟住!
個人冇耳性得恐怖!

幸運地,正當我想炒佢時佢辭職!
辭職後又話想做到12月!不過我工人將會11月到,所以佢11月會走!
係我到做左6個月辭工,不過由於未走所以當係8個月!
點解我忍到咁耐?我仲有個工人幫手!但都係6個月炒!
我唔知佢會唔會依家搵工,定係遲啲再搵!
不過佢係斷約!提醒大家千萬唔好請!
特別係有小朋友既jm!佢係危險人物!
佢完全唔可能自己一個做野,如果小朋友俾佢睇,9成岀事!
粗心大意!而且超級粗魯,行過都似打風咁!粗人一個!

小心!真係小心!

子爵府

出生日期 2X/11/1988
Passport : EX 4673X2X

子爵府

Push! 呢位工人最近開始搵工!
邊個執到都喊三聲!

大宅

回覆:即將離職工人,千萬唔好請!!

同我個工人都好似,又係11月走,佢做左2個月辭職超冇耳性,發白夢

複式洋房

Support support THX sharing

男爵府

回覆:即將離職工人,千萬唔好請!!

夾斷阿女手指,你有無報警等佢有記錄?留返記錄通知入境處等佢難d申請VISA

子爵府

回覆 jumug 的帖子

冇,點解呢!因為其實佢唔係一個黑心人!
只係為人幼稚!完全冇心機工作!
好似小朋友一有得打機老豆姓乜都唔記得個種!
你叫佢做,佢都會做;不過唔叫唔做,同講足十次先會記得!
因為佢跟本冇將工作放上心!

男爵府

引用:回覆+jumug+的帖子冇,點解呢!因為其實佢

原帖由 Msolivialeung 於 15-10-23 發表
回覆 jumug 的帖子

冇,點解呢!因為其實佢唔係一個黑心人!
雖然唔係有心,但工作態度確有問題。今次夾斷手指,下次可能佢既疏忽連累下一手小朋友性命。唔係個個都上BK,未必睇到你個post

子爵府

Push!
工人話聽日見工!唔知真定假!
不過唔睇請左佢就後悔!

首頁

尾頁

跳至