自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知星期一~星期五泳池會唔會好多人呀

話晒都叫免費呀...
子峻媽咪

男爵府

依家係放暑假..一定好多人

男爵府

原文章由 cindy1108 於 08-7-18 23:42 發表

因為呢個星期我已經去了2次沙灘(平日)
又唔係好多人咋

原來泳池會多人過沙灘呀
子峻媽咪

別墅

最主要係因為免費 政府真係衰

原文章由 cindy1108 於 08-7-18 23:42 發表

洋房

原文章由 峻峻媽 於 08-7-18 23:33 發表
唔知星期一~星期五泳池會唔會好多人呀

話晒都叫免費呀...

點只多左人去游水呀, 直頭係多左人去沖涼浸老泥la!
我重見到多左好多ma甩佬(見到佢地係著住便服扮家長照顧仔女)專程免費入場蛤野tim 呀

真係多 得"正苦"帶歇, 泳池成功轉型----變左"豬骨煲"生產工場....

不愛虛浮誇張、性格平實內歛的父親。
堅信"正義、真理"但常被狗輩竊笑on 居;  厭惡"擦鞋、虛偽"之流但無奈為現實所低頭而與之為伍的人。

別墅

原文章由 超人BB 於 08-7-19 00:30 發表

點只多左人去游水呀, 直頭係多左人去沖涼浸老泥la!
我重見到多左好多ma甩佬(見到佢地係著住便服扮家長照顧仔女)專程免費入場蛤野tim 呀

真係多 得"正苦"帶歇, 泳池成功轉型----變左 ...

係呀!我尋日去同仔仔遊水、多人到吖!我都好憎免費呀!勁多麻甩佬野.........唉
哈哈~~~~~~~
我家有個多嘴怪呢?~~~~~~~~

大宅

現在免費下午去要排隊tim 呀, 以前要比錢時就完全唔多人, 可以直入, 而家就唔得la...還有人想打尖tim 呀, 我老公話見到有兩母女, 應該係新移民, 走去前面同個職員講話可唔可以比佢入先, 因為佢地只得兩個人喎....(但後面有成二十個人排緊隊!) 個職員當然唔理佢...佢就死死地氣去排隊啦, 以為佢死心啦, 點知我又聽到我後兩個位個阿姐(四十幾左右) 投訴佢打尖, 話佢搵個細路黎打尖, 個新移民話細路仔姐, 洗乜咁認真, 個阿姐話:哩度個個都心急啦, 教壞d細路, 一個出才得一個入, .............., 我真係心中叫好, 可惜我無乜膽量附和阿姐, 換了係我, 我估我會 唔敢出聲....(真係無用!)mouth:

首頁

尾頁

跳至