論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

從BK網所見反對及爭取消外僱稅的韾音不過500,睇來正苦一早睇盡我哋是小貓3數拾隻.点及公屋,綜援人仕人多勢眾撑正苦.看來都是任人鱼肉多.

男爵府

如果唔出聲就一把聲音都無添:;pppp:
呢段時間係齊心嘅時候, 連自己都唔幫自己去爭取應得嘅嘢, 唔洗旨意政府會聽到呢d聲音同幫你啦
而且呢度好多義工係站出嚟為我哋服務, 我哋一定要支持到底, 500人變為50000人!!
當初都有人話好難取消再培訓徵款, 但我哋逐步都見到成績, 只係時間之差......所以必須努力, 爭取到底, 唔可以氣餒架

民房

your 500 is already too optimistic. Did you notice all those "I want to take part, but ... I need to work... I need to take care of my baby... I need to line up for the Olympic money set... I need to go on vacation... I need to .... I need to ..... and I need to sleep.

大宅

我身邊朋友都開始留意呢件事, 加上今日生果日報又做左頭條, 所以我有信心越來越多人支持同出聲, 不要只係單看交信活動的人數吧. 提到錢邊個會唔關心? 政府一路漠視我地, 一定會撐到底.

複式洋房

死都要揮到底,努力,羅返我地應得既!

首頁

尾頁

跳至