自由報料

跳至

首頁
56789...13

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hewett 於 08-7-29 13:09 發表
最新攝影時間表
23/07/2008 19:30-21:30 Adelaine@Studio | Done
26/07/2008 15:00-18:00 Bobokiko@Home | Done
30/07/2008 20:00-22:00 chickenwing2006 @ studio |

9/08/2008 15:00-16:30 荔枝角公園 (FULL)
...

thank hewett

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係唔該哂你呀 hewett
book 左明晚呀 .... 好期待呢 ??

我地有 2 - 3 個 22 個月大既 bb .... 唔知會點呢 ??

希望唔好嚇親你同你個朋友啦

原文章由 chloe18媽媽 於 08-7-29 13:52 發表

[ 本文章最後由 chickenwing2006 於 08-7-29 14:00 編輯 ]

民房

Hewett,

我好想搵人幫囡囡影相, 為囡囡的童年留低多d回憶, 不過之前有Bad Experience, 影完免費相後被人sell野...

我見咁多媽咪對樓主都好評如潮, 想問下點解Hewett會幫咁多BB影免費相既? 之後會唔會要我地做d 咩? Join d 咩架? 我想了解清楚. 希望hewett唔好介意我咁問, 我對免費相有陰影呀, 但係又無budget去影樓影, 真係好想有人幫到我!

hewett你幾耐會幫媽咪們影相架, 下次幾時有quota?

十二萬分感謝!

別墅

其實冇咩野點解架!!HAHA~~

原因可能就係因為我想學習為BB攝影出好既作品啦~~

要影好BB同小朋友照片真係一D都唔易架 !!我好開心呢到有咁多位BK既爸爸媽媽肯幫我忙同比機會我學習~~
仲有付出咁多寶貴既時間比我拍攝!!
我真係要同大家講返句多謝先得~~

希望大家拍攝完之後可以比多D批評同意見我.
呢個就係我唯一想要既報酬啦 !! THANKS~~~

原文章由 CHINGCHING08 於 08-7-29 22:26 發表
Hewett,

我好想搵人幫囡囡影相, 為囡囡的童年留低多d回憶, 不過之前有Bad Experience, 影完免費相後被人sell野...

我見咁多媽咪對樓主都好評如潮, 想問下點解Hewett會幫咁多BB影免費相既? 之後會唔會要我地做d 咩? ...

別墅

我都好期待聽日同你地一齊玩呢!!

HEEHEE~~

原文章由 chickenwing2006 於 08-7-29 13:57 發表
真係唔該哂你呀 hewett
book 左明晚呀 .... 好期待呢 ??

我地有 2 - 3 個 22 個月大既 bb .... 唔知會點呢 ??

希望唔好嚇親你同你個朋友啦

...

別墅

唔駛客氣 !!
到時辛苦你地啦~~~
因為OUTDOOR好HOT哇~~~ HAHA
原文章由 chloe18媽媽 於 08-7-29 13:52 發表

別墅

唔好咁客氣啦~~ 果日係你屋企影相同打燈真係學到唔小野架!!
希望有機會再同你地影啦~~

D相我會叫亞KEN整快D架啦~~ 佢好懶架!! 我會繼續同你追佢架啦 !! HEEHEE

原文章由 bobokiko 於 08-7-26 22:21 發表
勁,好,正,hewett 和佢的拍檔都勁好人 ,又有心機,佢地真係為興趣來幫我們拍攝的,
今天佢地由3時開始,拍到6時半,真係辛苦哂佢地啦
唔該哂,hewett 和 Ken 謝謝 ...

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hewett 於 08-7-30 00:07 發表
唔駛客氣 !!
到時辛苦你地啦~~~
因為OUTDOOR好HOT哇~~~ HAHA

我四點幾先影 應該冇咁熱

別墅

係哇~~你就叻啦~~
我半夜3點出post 你都可以即時pm我book時間影~~~~~

原文章由 chloe18媽媽 於 08-7-30 01:01 發表

我四點幾先影 應該冇咁熱

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hewett 於 08-7-30 01:13 發表
係哇~~你就叻啦~~
我半夜3點出post 你都可以即時pm我book時間影~~~~~

好似2點 原來你咁夜先出沒

大宅

hewett, 你不用客氣就真,有你肯幫我地影相呀!真係求之不得啦!
你放心啦! 我一定會再找你影相的,只要你有時間便可以啦,記住我呀!:;pppp:

原文章由 hewett 於 08-7-30 00:12 發表
唔好咁客氣啦~~ 果日係你屋企影相同打燈真係學到唔小野架!!
希望有機會再同你地影啦~~

D相我會叫亞KEN整快D架啦~~ 佢好懶架!! 我會繼續同你追佢架啦 !! HEEHEE

...
Have a nice day !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

hewett,

嘩 .... 反應好熱鬧甘 , 我都想再 book 下次影
outdoor 呀 ( 其實我 book 左今晚影 studio )
8 月我知 full 哂 , 可唔可以留位留住 9 月先呀 !!

都唔好漏左我呀 !!

真係多謝哂你呀 , 我地呢度 d mami 真係超開心
有人影自己寶貝 :lol :lol :lol

原文章由 bobokiko 於 08-7-30 10:26 發表
hewett, 你不用客氣就真,有你肯幫我地影相呀!真係求之不得啦!
你放心啦! 我一定會再找你影相的,只要你有時間便可以啦,記住我呀!:;pppp:

...

男爵府

好媽媽勳章

唔知下次幾時影呢,我都想join呀。

原文章由 hewett 於 08-7-30 00:00 發表
其實冇咩野點解架!!HAHA~~

原因可能就係因為我想學習為BB攝影出好既作品啦~~

要影好BB同小朋友照片真係一D都唔易架 !!我好開心呢到有咁多位BK既爸爸媽媽肯幫我忙同比機會我學習~~:kissyo ...

大宅

回覆 #125 hewett 的文章

HI, hewett,
我pm左你成10日啦!你未有回覆ga!!

大宅

Hi hewett

Pls check pm. Thx.

原文章由 hewett 於 08-7-19 00:36 發表
我係一位業餘既攝影c
我好有興趣同bb或小朋友影靚相!!唔知有冇人有興趣比我影呢!?

http://www.fotogb.com/hewett/adelaine
http://www.fotogb.com/hewett/horace2
http://www.fotogb.com/hewett/namnam
http://www ...

別墅

hi hewett,

仲有冇quota呀?我想同bb囡影相呀,佢宜家仲有10日就8個月喇!

大宅

hi, i also pm you on 21/7, still not yet receive your reply, may i know that can i join ? i wish my baby can take the photos by you, wait for your reply, thanks

大宅

如果影的話,有冇話影幾長時間?幾時先會有時間可以影..?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

hewett,

真係麻煩哂你呀 ..... 昨晚我地 3 個 b 玩完都無哂油,
多謝哂有你同你朋友肯幫我地影相呀 !

別墅

唔好客氣~~ 你地3個b都好活潑可愛!! heehee
kill左我好多菲林...唔係...係記憶體先真哇!!
一有相睇我就通知你啦!!

原文章由 chickenwing2006 於 08-7-31 08:35 發表
hewett,

真係麻煩哂你呀 ..... 昨晚我地 3 個 b 玩完都無哂油,
多謝哂有你同你朋友肯幫我地影相呀 !

首頁
56789...13

尾頁

跳至