家事百科

跳至

首頁

尾頁

洋房

前排上親戚到見到有部, 略略望下好似幾西利 話要有人上黎睇試範先買到
錢就比一次 ,因為之後就淨係用水 ,保養好似又好長
睇長遠好似幾好咁,有冇用家分享下呢

子爵府

我屋企用咗10+年,好好用

吸塵好乾淨,而且水中會加一隻清潔液
吸完後全屋一室清香
最正就係有另一套吸頭專門吸塵蟎
可以吸梳化同床褥(我屋企用布梳化)
真係好乾淨

唯一缺點係重同大件
唔容易搵空間存放

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:kathrine1003 的帖子

乾淨,好用!但要揾地方放

洋房

回覆:kathrine1003 的帖子

部野唔差

男爵府

做空氣清新機去煙味work唔work??

洋房

回覆:fat_chu 的帖子

本身無吸煙唔知
估唔差掛

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

kathrine1003 發表於 15-10-11 01:16
前排上親戚到見到有部, 略略望下好似幾西利 話要有人上黎睇試範先買到
錢就比一次 ,因為之後就淨係用水 ,保 ...
效果幾好 但噪音極大

洋房

回覆:有冇人用緊RAINBOW吸塵機呀:)

大家覺得貴唔貴,當時都係立即睇完個sales做就買嗎?

男爵府

hin31286 發表於 15-10-12 18:20
本身無吸煙唔知
估唔差掛

因為我同事剛買左佢以前都唔認為買吸塵機要買到咁貴
但佢有左小朋友之後,
覺得屋企clean同小塵好緊要
佢又係做左一次free trail,
個個人用特別方法示範左比佢睇,
D塵比部機吸曬入D水時個EFFECT
同事話真係見住D塵入去
所以問下對煙味會唔會都好"抽"得
不過屋企冇人食又真係冇得實測~
anyway, thx for advice

洋房

我本來俾左訂金啦~不過卡公司未打黎核對。朋友屋企人都反對。最後撻訂了。諗諗下都唔係好抵。T_T

洋房

回覆:all4kian 的帖子

比左錢緊係要啦 洩左

複式洋房

回覆:有冇人用緊RAINBOW吸塵機呀:)

我用左幾年,覺得好正!吸床同空氣清新一流。老公鼻敏感頗嚴重,開左好有用!

複式洋房

我有朋友家住西貢,有兩個小孩+寵物,屋企又大塵,都用左Rainbow十年,佢話好襟用,另外兩個表妹都買左,話鼻敏感真係舒緩左好多,冇乜打噴嚏。

聽完佢地既意見,咪心郁郁睇個Demo囉,又真係幾好喎,好方便,一機攪掂晒,於是買左一套,點知過左兩日,前夫無啦啦又拎左一部黎,話佢媽咪唔識用,唔要,於是俾我地。

唉‧‧‧而家有兩部在家,所以想放售新果部,11月1日買,簡直全新,只開過空氣淨化果部主機兩天,其他配件全部未用過,未拆袋,只是主機的盒子已沒有,因sale話冇盒都可保養,所以掉了。

而家正為它尋找主人,希望有意者可帶它回家,讓大家也能體驗它為你帶來健康的環境和身體。

Rainbow 一套連全新Rainlife濾水機+2套濾水機濾芯:$26000

大宅

我都用了八九年,有貓狗所以分期買了,

不過耐咗就沒咁勤力用,由幾日用一次到現在一星期一次,

有時就一個月一次,夠哂清潔但都好重吓

首頁

尾頁

跳至