影視娛樂

跳至

首頁
12345...28

尾頁

子爵府

好似係 50集長劇,一口氣睇晒頭 13集

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

alima 發表於 15-10-11 21:59
好似係 50集長劇,一口氣睇晒頭 13集
我之前睇左第一集之後冇咩動力再睇,睇唔明點解佢妹要同佢對掉車揸?佢妹見到車底果個係炸藥?
有D頂唔順孖生呀妹造型,仲有果個後母。

子爵府

回覆:HappyHappyMa 的帖子

佢係倒敍㗎,男二救左女一之後就講返件事開始,應該由第二集開始

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

alima 發表於 15-10-11 22:26
佢係倒敍㗎,男二救左女一之後就講返件事開始,應該由第二集開始
哦!我見睇到一舊雲就冇再睇第二集,有時間試下再睇下。

珍珠宮

開心吸收勳章

我都有興超睇,但而家至十幾集,等播完左至睇

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

藍眼 發表於 15-10-13 17:13
好睇嗎

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆 coo1068 的帖子

唔知喎,但我鍾意池珍熙,同埋個簡介好似都幾好睇,所以會想睇﹗

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

藍眼 發表於 15-10-13 17:26

唔知喎,但我鍾意池珍熙,同埋個簡介好似都幾好睇,所以會想睇﹗
你都游左來影視

珍珠宮

開心吸收勳章

係架,睇下大家有乜推介,又可討論下劇情

coo1068    發表於 15-10-13 17:39

子爵府

引用:我都有興超睇,但而家至十幾集,等播完左至

原帖由 藍眼 於 15-10-13 發表
我係冇心開嚟睇,因為平時我都係等差不多完先睇,點知一睇不可收拾

男爵府

回覆:推介韓劇《我有愛人了》!

我睇左第一同第十四集,中間冇睇。不過十五集预告片幾虐,会跟睇。

子爵府

引用:我睇左第一同第十四集,中間冇睇。不過十五

原帖由 Cathleen 於 15-10-13 發表
我睇左第一同第十四集,中間冇睇。不過十五集预告片幾虐,会跟睇。
中間好好睇,有D似犀利人妻,女一做得好好

大宅

我覺得好睇。我係女一的話,一定要男二。又專一, 又深情。男一有小三, 要離婚時又絶情。小三搶人老公時理直氣壯, 睇到我眼火暴。

子爵府

引用:我覺得好睇。我係女一的話,一定要男二。又

原帖由 jasissmart 於 15-10-14 發表
我覺得好睇。我係女一的話,一定要男二。又專一, 又深情。男一有小三, 要離婚時又絶情。小三搶人老公時理直 ...
但男二又以為佢係細妹,自己既初戀,女一失憶前真係好愛男一,現在她的性格又完全吾同左,所以當女一找回記憶後,可能全部都吾同晒

珍珠宮

金賢珠真係超好戲

大宅

3日睇完14集,估唔到好好睇!第一次睇女一的戲,非常好的演技,可以話一套戲裏完美演譯了了個角色。其它副線也非常搶镜。我覺得最失色的要數女二和爸爸吧!

子爵府

引用:3日睇完14集,估唔到好好睇!第一次睇女一

原帖由 luckybaby2003 於 15-10-18 發表
3日睇完14集,估唔到好好睇!第一次睇女一的戲,非常好的演技,可以話一套戲裏完美演譯了了個角色。其它副 ...
女一跳海那幕,真係表達到那種絶望感覺;打手指模在離婚書時的那種心痛,全部都做得好好,令人

大宅

開心吸收勳章

真是好睇,男一好衰,女一好可憐

大宅

引用:Quote:原帖由 luckybaby2003 於 15-10-18

原帖由 alima 於 15-10-18 發表
女一跳海那幕,真係表達到那種絶望感覺;打手指模在離婚書時的那種心痛,全部都做得好好,令人 ...
呢幕拍得好好,其實好多場戲都好有水準。男一女一唯一一場在家掟野發洩處理得好有人性。

男爵府

引用:回覆+coo1068+的帖子唔知喎,但我鍾意池珍

原帖由 藍眼 於 15-10-13 發表

池珍熙係男一?

首頁
12345...28

尾頁

跳至