自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:不吐不快~尋晚同個仔睇夜診

留毛等開名

禁止訪問

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 醒目開學勳章

得93,醫生都建議留院, 俾我就唔敢走

子爵府

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

邊間醫院?

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:邊間?我仔囡有事,都會去浸會,D姑娘,醫

原帖由 miuling814 於 15-10-12 發表
邊間?

我仔囡有事,都會去浸會,D姑娘,醫生,姐姐都勁好。唔使算到你開聲,D姐姐都會主動問家長夠唔夠暖 ...
我用過兩次浸會服務 幾好的

大宅

我小朋友都試過這樣又是氣管問題,但我去政府急症室,
結果等了一會啦,然後見醫生聞氣,再照X光,留院觀察一晚,
幾個月都有定期follow,不用受氣呢!

珍珠宮

2021勳章

邊間吖?

禁止訪問

伯爵府

2021勳章

含氧量得93%,確實有需要留院

伯爵府

仲有會昆你種菌。即發燒,佢話好多原因,如果想知原因,可以比錢種菌。

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

真衰!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

影衰哂啲同業。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

阿仔已經病,仲要受氣。都唔諗下你的心情和感受。

男爵府

咁衰 小朋友現在好返d未啊

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

禁止訪問

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁都得!

男爵府

態度係衰,但血含氧得93我會留院
Touchwood有咩事,點都會有e生俾我問,我先安心
血含氧唔應該低過95架。即使我仔以前個家庭dr都係咁講,要入院架,(佢會嗌我入政府)

大宅

如果是太子道果間歐洲醫院, 小兒當年4歲, 中耳炎11點幾睇急診, 等左成個幾鍾, 好多人, 亞仔隻耳好痛, 不停哭, 不停叫好痛, 個姑娘係唔理你不特止, 仲要話我個仔哭得太大聲, 嘈住晒叫我同佢去門口哭, 我老公立即火都來, 問佢呢度是否圖書館??連個小朋友叫左一個小時痛, 你連想幫下佢的意思都無, 仲話我地嘈住你, 你做到咁就唔好做呢份工, 一D醫護人員的工作熱誠都無, 當時, 我個真係好嬲, 老公想立即走去政府, 不過, 當時個醫生出來問左原因, 立即睇左亞仔, 打左支針, 之後, 我們不再去呢間醫院

首頁

尾頁

跳至