自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你地仲拖唔拖住佢.如果拖你地會拖佢隻手、"橋"住佢手臂、搭住佢膊頭or "cool"住佢條腰.
我個仔十一二歲時佢仲"橋"住我手臂.我就同佢講大個仔喇.唔使再 拖住我.自己行喇.咁佢就轉咗令一個方法.就係好似佢老豆咁 "cool"住我條腰.吖.我感覺又幾好喎.雖然我條脹俾個仔霸咗.佢老豆都冇符. 我感覺就係而家唔俾佢"cool"第日升上中學.到時"cool"住果個就唔係我喇.我會好好珍惜呢個時段.好好記住呢個時段. 第日佢真係鬼拖你囉..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

Congratulations. My son is now 15 months and dun let me 拖佢隻手....
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

大宅

conlysister.

嘩!恭喜你呀!我個仔13歲已經好少對我有些少'身體接觸',都幾失落吓架! 好好珍惜及享受吧!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我仔13歲快14歲,行街多數我撓佢或搭佢膊頭,有時喺屋企玩(如講笑時)會拖佢手搖佢手摔佢臉,佢都會撓我手,拉我...... 我都覺得要珍惜呢d時間,再大唔知仲有無~

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩~真係要好好珍惜呀! 我諗第時我個仔大個拍拖我一定呷醋呀!

水晶宮

2021勳章 畀面勳章

你哋ge仔仔一定長得好高定啦,我仔十一歲,好似三年班咁jar 我拖住佢,佢無反抗ga 我估我仲可以拖多佢三五年啦

子爵府

講得0岩,好好珍惜啦~~~

原文章由 conlysister 於 08-7-20 12:23 發表
你地仲拖唔拖住佢.如果拖你地會拖佢隻手、"橋"住佢手臂、搭住佢膊頭or "cool"住佢條腰.
我個仔十一二歲時佢仲"橋"住我手臂.我就同佢講大個仔喇.唔使再 拖住我.自己行喇.咁佢就轉咗令一個方法.就係好似佢老豆咁 "cool ...

男爵府

我囝囝11歲, 出街常拖我, 每晚也會有good night kiss, 我會好好enjoy 這段日子!

男爵府

我有同我仔仔講定, 如果到佢大個仔, 要掉返轉拖返我, 佢問我點拖, 我咪教定佢囉 洗定腦先, 好驚佢大左唔理我呀

侯爵府

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 細BB 於 08-7-20 14:50 發表
嘩~真係要好好珍惜呀! 我諗第時我個仔大個拍拖我一定呷醋呀!

你講得啱.我都唔知會唔會呷醋.要自己心理治療吓先.......唔好呷醋.唔好呷醋........

瑪瑙宮

有得拖好拖,有得攬好攬啦,我阿仔12歲半,呢兩年出街都唔俾拖,尤其係番學校,驚俾同學見到笑佢喎。

伯爵府

原文章由 conlysister 於 08-7-20 12:23 發表
我個仔十一二歲時佢仲"橋"住我手臂.我就同佢講大個仔喇.唔使再 拖住我.自己行喇.咁佢就轉咗令一個方法.就係好似佢老豆咁 "cool ...

我個仔今年十一歲,和你阿仔一樣,我都好enjoy的。

大宅

好溫馨,真係要好好珍惜呀﹗

侯爵府

牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

男爵府

我個仔16歲,有時同佢去街,佢都會拖到我實一實,十指緊扣,反而c6拖都唔拖吓我,好彩仲有亞仔錫!

伯爵府

係咪女仔早熟d,我女12歲, 一早出街已唔可拖手, 但佢有時會挨下你, 都會叫我同佢刷背.....

最近個次拖手,係因為係disneyland 玩完coffee cup, 佢覺得暈, 才拖我一陣咋
星期五是無飯主婦日

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我個肥仔
而家我都拖到佢緊出街
仲會咀咀添

侯爵府

嘩....原來都有咁多幸福媽咪..真你好好珍惜

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

so sweet...

首頁

尾頁

跳至