跳至

首頁

尾頁

民房

我係荷花买左A-Z 26块, 好似$89. 拆左包装后好大胶未, 不过放左一晚同搽下就好好多喇. 我係上面放左张竹垫. 不过家里的老人话呢种胶垫唔好因为会有'倒汗水' !

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

有'倒汗水' ???

大宅

原文章由 BABO0320 於 08-7-21 16:43 發表
我個BB用緊米奇4"*6" $179一張過個隻....個仔有時扒係到玩到累就成個面貼住張膠係到食....
不過最唔好就係佢有D一粒粒突出來,瞓得耐就印到成手手腳腳都一點點! ...

我個女都用到隻腳損咗, 太鞋. 而且都好thin, 我個女都撞到頭喊.

男爵府

陪月勳章

我都在日本城買膠地墊,不過都係薄.bb試過2次撞到頭cry.現在都搵緊d厚墊.未搵到.

別墅

你地好,我係3月媽媽!我買咗玩具反抖城既膠地墊比囡囡玩,都ok喎,不過真係好貴...但係比起一塊過既墊好,囡囡唔會抓'luck'd膠面....

男爵府

初時都有用一塊塊膠地墊, 但因為覺得太薄 , 所以我用床 "玉" , 即係 'look" 架床果D , 因為夠厚!

別墅

I'm also bought 4pcs/pack fromToyrs to my baby wor, no smell, quanlity good ar, I recommand this.

複式洋房

also using the 4 pieces pack from toys r us, very good, no plastic smell and very durable.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 chanhiushan 於 09-2-7 10:29 發表
初時都有用一塊塊膠地墊, 但因為覺得太薄 , 所以我用床 "玉" , 即係 'look" 架床果D , 因為夠厚!

床褥唔好呀, bb 學爬學企要靠個地下夠硬至掌握到平衡, 咁至學得好, 同埋佢始終都係要 feel 下個地下係點.

我屋企係用大既bb遊戲氈 (響外地既宜家傢俬買, 不過成張地氈咁), 不過bb 已經3幾秒就爬出張氈外, 咁我由得佢想去邊度去邊. 到左夏天我會改用膠地墊.

複式洋房

好媽媽勳章

一買返來用滴路開水抹下佢同埋放系通風地方吹返幾日, 等d膠味散左先用, 每日玩完後都最好抹下佢lu, bb成日食手手

首頁

尾頁

跳至