跳至

首頁

尾頁

大宅

好開心今日個半歲party終於都完滿結束啦~~

好多謝一直以來都有幫手既mama~

特別係kat~~因為佢真係出左好多力去搵sponsor & 自己一個去拎禮物~~

因為大家都影左好多相啦~~

而且我地都搵到3個攝影師幫大家影相~~

不過upload相都需要多一點既時間~

我地日後會有條link send出黎比大家去download~~(指日可待)
記得留意喇~~~
而且放心~~upload後既相都會係跟原裝size一樣~~~
可以放心download~~~

希望今日大家都玩得開心啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/avrilstories

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

原文章由 ~kiki~ 於 08-7-20 16:32 發表
好開心今日個半歲party終於都完滿結束啦~~

好多謝一直以來都有幫手既mama~

特別係kat~~因為佢真係出左好多力去搵sponsor & 自己一個去拎禮物~~

因為大家都影左好多相啦~~

而且我地都搵到3個攝影師幫 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好多謝你地呀, 今日個gathering搞得好好, 真係好開心啊!!

我期待bb們一歲的生日會啊, kakakaka!

大宅

畀面勳章

THANK YOU!!!!!

大宅

好開心終於都可以順利完成左!!! 多謝搞手kiki同埋kat... 尤其是kat.. 佢除左落力搵sponsor之外... 親自去拎咁多sponsor gifts 真係最抵錫!!!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

多謝各位搞手,今日真係好開心呀

大宅

實在佩服佩服...的GIFT勁過BB展既...
辛苦晒各位勞苦功高既靚太~

大宅

真係好多謝各位媽咪,令我地有個咁難忘的半人歲生日,今日真係好開心呀..期待一歲生日會再見!

大宅

畀面勳章

Album Sharing:

我唔識影相, 見D BB咁得意, 只係攞咗老公部相机影來影去....

影得唔好, 唔好見怪

http://picasaweb.google.com/wendy.cheung/720GatheringForBKMom

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

你好快手喎.

我都唔執輸先.
http://picasaweb.google.com/daudaumahk/Bk0801gathing720
影得唔靚唔好鬧我喎

大宅

今日個活動真係好成功, 多謝晒咁多位義工媽咪嘅努力, 你地好pro呀!

BB同大人一樣玩得好開心, BB可能太興奮, 搭車返屋企時比平日跳跳紮, 仲要用多D嘅時間至瞓得著覺, 我驚佢今晚會"笑"醒呀!

有得食, 有得玩, 有得拎! .....................正

別墅

辛苦晒大家!

good show呀!
我們愛,因為神先愛我們。

大宅

Thank you晒你地, 你地攪得好好呀

我地都好 enjoy 參加呢個party, BB亦好開心見到咁多同一個月份既babies, 真係好期待一歲party呀

大宅

有相睇~~~

http://biayaki.spaces.live.com/

想要就記底相number~~貓比我啦~~

ps~
係用我個私人相機影~~
c6影得好差......
http://hk.myblog.yahoo.com/avrilstories

珍珠宮

o的相影得好好呀, 我要speed-up叫老公幫我搞搞佢~~~~

複式洋房

多謝各位攪手嘅努力 ,好成功呀!

複式洋房

今日真係玩得好開心呀! 多謝哂一班義工媽咪! 希望第時仲有依Dgathering就好嘞

大宅

Thank you all mummies very much ! Regina had a great day! I am looking forward our 1 year old birthday party so that all babies can have more games and play together.

男爵府

各位靚媽攪手:

錫晒你地呀,我地一家三口玩得好開心,連我C6都話,"哇,你地呢班mami真係犀利呀,搵都咁多禮物~~~",haha~~~我亞女都好開心,成日笑ke ke~~~

首頁

尾頁

跳至