跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 joyjoy815 於 08-7-22 23:20 發表
.....到我勒...

http://picasaweb.google.com.hk/joyjoy815/BBParty

同場加映....顯晴堂細佬.....(最尾4幅).... 720 上午6時出世.....

joyce,

堂細佬係法國出世呀?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我囡囡係靖天呀, o個日扮小雞o個個呢....

有邊位媽咪同佢影過相想囉返既不如msn我啦, 因為原來我老公影左2xx張相, 我只會將部份既相upload上网架咋;

實在抱歉呀, 我真係唔記得你地邊位打邊位......

我的相簿:
http://www.fotop.net/brwedding2007/20080720

[ 本文章最後由 brbaby2007 於 08-7-22 23:44 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

原文章由 siuyauyau 於 08-7-22 23:26 發表

joyce,

堂細佬係法國出世呀?

您點知????

男爵府

原文章由 joyjoy815 於 08-7-22 23:48 發表

您點知????

因為裕晴係係法國出世呀~~我梗係認得呢塊玻璃同埋d bb衫啦~~~

複式洋房

JOYCE, 你個B女D頭髮咁長, 係咪搽BRANDY?

洋房

辛苦晒所有出心出力的MA MA

男爵府

畀面勳章

原文章由 pinky08 於 08-7-23 01:13 發表
JOYCE, 你個B女D頭髮咁長, 係咪搽BRANDY?

邊有. >??? 係假 ..... NO。。。。 

佢出世就好多。。。。

大宅

見到你哋720攪得真係好成功 & 好吸引, 可惜我冇參加到吖, 因為當我發現時你哋都已經停咗報名. 如果有1 age birthday party我一定參加. 不過, 你哋有冇諗過都係10攪個Halloween party, 到時大家既bb都扮鬼扮馬都幾攪笑喎

P.S. 你哋可以揾到咁多贊助商送禮物真係好勁, 點揾架.....

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sasahon既提議都好得喎, hoho

男爵府

畀面勳章

原文章由 myking 於 08-7-22 20:21 發表
PM 左你, thanks

麻煩您check PM>>>>

複式洋房

原文章由 brbaby2007 於 08-7-22 23:40 發表
我囡囡係靖天呀, o個日扮小雞o個個呢....

有邊位媽咪同佢影過相想囉返既不如msn我啦, 因為原來我老公影左2xx張相, 我只會將部份既相upload上网架咋;

實在抱歉呀, 我真係唔記得你地邊位打邊位......

我的 ...

your baby is very cute in the party!!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

秋姐的朋友攝影的全size 可download 了 (link 只valid 一個月)

http://www.timec4u.com/6months.rar

珍珠宮

原文章由 小糖果媽咪 於 08-7-24 13:41 發表

your baby is very cute in the party!!

首頁

尾頁

跳至