美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

意米水丫 (可加lemon juice)
有無用就未知, 但最少唔難入口又易整

原文章由 Oshin 於 08-7-23 00:01 發表

我都有用類似你哋講O既木瓜絲/什麼什麼刷擦背,但並不能防止背脊生粒粒!我諗一係要長期飲袪濕料才可以清到!咁有啲咩又易入口又有效用呢?

子爵府

只用BB cream甘你有無乖乖落妝哦

原文章由 wendy_ip88 於 08-7-22 10:38 發表
我都覺得係控油問題,其實防曬我都覺會另皮膚有問題好似焗住塊面咁,我都好小化妝有時只係搽BB cream,我都有兩星期做一次Facial,我用開H20產品,有冇其他好介紹?
...

珍珠宮

係law,我都用過下H2O D PRODUCTS,個人覺得都係直頭一d都覺得唔好用wow!!

原文章由 jlmaz 於 08-7-22 11:14 發表

H2O D PRODUCTS個人覺得一d都唔好用!!用過下...d sales又hard sell....明明我皮膚乾...佢地介紹我控油!!同埋介紹d 油性皮膚用ge prodcuts~果時我唔識野...佢介紹乜我就買乜....買左一次就唔再入h2o!!...我係t字位 ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

H20 比18歲樓下就好
我以前真係用唔少 當時真係覺得唔錯架
唉 都不得不認老
以家好多牌子都已經覺得唔好用 (以前ok架)

wai,你甘早起身 :)

原文章由 wai001 於 08-7-23 06:46 發表
係law,我都用過下H2O D PRODUCTS,個人覺得都係直頭一d都覺得唔好用wow!!

大宅

我又搭下咀先, 大s果隻紅酒面膜超正 我晚晚敷加一星期做兩次去死皮, d皮膚真係靚左又白左
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

洋房

回覆 #25 食神 的文章

大s個隻係唔係啫喱狀的呢???咁在那裡可以買到呢????因為我見幾多人話好用喎

大宅

當然有啦
原文章由 陳美嬌 於 08-7-23 04:59 發表
只用BB cream甘你有無乖乖落妝哦

大宅

邊度買?? how much?

原文章由 食神 於 08-7-23 09:02 發表
我又搭下咀先, 大s果隻紅酒面膜超正 我晚晚敷加一星期做兩次去死皮, d皮膚真係靚左又白左

男爵府

原文章由 mo2011 於 08-7-23 10:04 發表
邊度買?? how much?

I just checked from Yahoo, is this from Dr Sha? It's very expensive. It costs approx $1000 for 100ml and $22xx for 300ml?

大宅

原文章由 C.E.C 於 08-7-23 09:46 發表
大s個隻係唔係啫喱狀的呢???咁在那裡可以買到呢????因為我見幾多人話好用喎

係呀, 係深紅色啫喱狀
我係yahoo auction買, 個seller叫嘉x, 你可以自己搵下
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

禁止訪問

男爵府

wai001, pls adv how much? if 100ml? pls pm me the details

原文章由 wai001 於 08-7-22 08:00 發表
我就係用緊 Neostrata o既 Facial Cleanser來洗面law,洗得好鬼乾淨wow!!!
I love my dear husband and dear daughter.

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 wai001 於 08-7-21 09:42 發表
我都係用Bioderma d 野wow, H2O water & Hydrabio mask 都真係ok 好wow,你有冇用埋新出果隻Bioderma Hydrabio serum 呀?我已經用緊la! 都好好wow! 同埋我都係一樣食緊evening primrose oil law!!! ok好,除o左冇M痛之 ...

借問聲Bioderma d野你地係邊度買多啊?

大宅

原文章由 陳美嬌 於 23/7/2008 04:58 發表
意米水丫 (可加lemon juice)
有無用就未知, 但最少唔難入口又易整

咁薏米水係唔係袪濕架?

首頁

尾頁

跳至