跳至

首頁

尾頁

別墅

Hello~~有冇預產期2005年3月既媽咪呀!!

你地好!!

我琴日去
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

男爵府

Re: Hello~~有冇預產期2005年3月既媽咪呀!!

Hello,

Maybe my due date is also Mar 2005. I have already have a bb girl just 1 years old. I am not planning to have another bb in such a short time. Maybe this the God's planning. I will obey. I am happy too.
Hi, there are 2 happy bbs in our happy family. Let's become good friends!!! :-P :-) :-P :-P

別墅

Don't worry, maybe it is a gift from god, i'm very worry too, it's my frist time to be mother,my husband always not in HK, i'm always alone, and my family are not in HK too,i'm so scare and worry, and i have no feeling that my baby inside me, sometime i really want to cry, don't know should i have that BB or not............ :-(
[url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

Dear All,

我都係剛剛28/6test到有左6/7去睇婦科. 但係呢2個week個下腹有一陣陣m come痛feeling好唔舒服, 請問大家有冇好似我咁ga?

Lilypie 2nd Birthday Ticker

大宅

我係2004年3月媽咪, 見到開左個2005年3月媽咪, 有種好親切既感覺, 所以想話入黎係到同大家打打氣, 順便講聲恭喜 :-P 努力呀 !!

大宅

我剛自己check到有,去見e生,但個e生話坊間的tester都好準,但又唔寫紙比我交比公司,話要等下星期一(約7week)去照清楚先可以比我.你地有無聽聞過.攪到我現在有d唔舒服都唔可以同公司報定案.

別墅

Kimbb,

我個肚都有一陣陣痛,問過 D 朋友話係正常,我諗應該冇乜事的,不用大擔心 :-P

別墅

Magi,

我諗你 E 生一定係想

別墅

Dear Cherrywwc and Kimbb,

"我個肚都有一陣陣痛", I am the same ah.

I am now also 5 weeks, just go to Doctor for checking on 6 July.

Doctor said I am 肚痛 may be because I drink more milk and eat more then before, no need to worry woh.

So happy to meet you two, let's share more experience la : )

別墅

各位好,

我都check到有左呀, 呢個係第二胎, 依家個女四歲,好想呢胎係個仔呀!!

男爵府

Magi,

因為七星期以下係照唔到架. 我都係咁情形. 但係醫生都冇乜點講,只係話多d休息,要照到之後,先準確咁confirm到個預 產期. 佢都冇寫證明比我.
:-P

別墅

taimau, 我同你一樣 5 weeks. 啱啱發現有咗, 不過未去見醫生, 我個女依家17個月, 到我第二個時我個女啱啱好過咗 2 歲.

別墅

Dear Karly媽咪,

Congratulations that you have a 2nd BB la!

I am the first time ah, so my family doctor suggest me to see doctor sin.

The doctor did the ultra sound to me in order to confirm pregnancy woh.

As BB is too small, only 14mm, doctor said go back to see her again after 2 weeks.

Very happy and exciting since we work hard for a baby since last year Oct ga la.

男爵府

恭喜三月份媽咪,時間真係快,三月份媽咪已經出現,希望你地都生個健康快樂bb,大細健康.
其他sister陸續搬家,好快bingo,開四,五... 月媽咪.

別墅

That's great, you finallly succeed. Do you want a boy or a girl? I tell 仔女都好好玩 ga! My daughter is a very good one so I hope my second child (no matter it's a boy or a girl) will be as good as my daughter.

別墅

Hello~~ 各位3月既媽咪

好高興認識到你

別墅

Hi cherrywwc,

我有第一胎個陣時, 都好似你咁冇心機, 不過係因為頭幾個月嘔到想死, 我老公有時買飯盒返屋企食, 我嗅到都嘔, 好彩有老公支持, 佢見我嘔, 就陪住我嘔, 見我想喊又成日陪住我, 所以, 老公支持係好緊要架! 你老公如果唔係身邊, 你就多D同佢通電話, 等佢安慰下你都好!

我就快 6 weeks, 我打算 7 or 8 weeks 先見醫生, 可以一次過做埋ultra sound 嘛! 我上一之pregnant, 第8week開始嘔, 但我依家已經有D作悶感覺, 我諗起都好驚! 大家一齊加油啦!

男爵府

我都'角'得第二胎比第一胎辛苦,都食唔到野, 而且成日擔心這,擔心那, 唔知你地係咪咁呢, 反而第一胎乜都唔知時,仲冇憂冇慮tim.
:-P

別墅

大家好!

我上星期都剛剛check到有左,依家6week,但囡囡只得13個月大,所以都有d徬徨。

初期下腹痛(好似m痛)係正常架,我上次陀個女都係咁。唔知今次會唔會好似上次咁嘔到七彩呢,因為我上次嘔到成6、7個月。

複式洋房

All sister,

我都係6 week la,末有嘔但係個肚好似好脹有好大個肚腩,食少少都覺得個肚好大(以前唔係咁ga)但又無理由咁快見肚? 各位姊妹你哋有冇咁ga.

我預產期係3月3号

Lilypie 2nd Birthday Ticker

首頁

尾頁

跳至