自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

星期日下午響迪迪尼小鎮大街見到一個身穿紅色T,頭帶藍色帽,推住BB車O既女人,小朋友O既樣好面熟,佢企響我前面正跟一個CM問路,原來係張X芝帶埋囝囝入黎玩,之後佢用好快O既速度推住架BB車走,O個CM跟佢隔離位同事講,話係張X芝,我同CM講,我諗佢都唔想響呢度有人認得佢,自從陳生單野之後........
後尾又見到佢同佢家姐一齊帶住D小朋友入小小世界玩,我姑姐指話張小姐皮膚白好靚(我話佢有化妝,D真實相睇佢有唔少雀班); 昨日迪迪尼勁多人,很奇怪佢會選擇星期日先入去玩~

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

lemon 呢????

男爵府

佢都真係好鍚個仔既, 又考順.

大宅

原文章由 angelfan07 於 08-7-21 10:11 發表
星期日下午響迪迪尼小鎮大街見到一個身穿紅色T,頭帶藍色帽,推住BB車O既女人,小朋友O既樣好面熟,佢企響我前面正跟一個CM問路,原來係張X芝帶埋囝囝入黎玩,之後佢用好快O既速度推住架BB車走,O個CM跟佢隔離位同事講,話係 ...

佢其實真係幾靚既, 如果唔係果單野, 我都幾鐘意佢架, 真可惜

大宅

都係web 妹一名. 或者結婚後會改變呱.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實我都覺得佢真係好靚, 結婚前喪d啫, 婚後好好呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

公爵府

畀面勳章

好次佢次次出現都唔見lemon份???

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都算係咁啦,唔通真係要佢一世果係屋企咩

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 G-Ma 於 08-7-21 12:19 發表
佢都真係好鍚個仔既, 又考順.

佢都冇得揀啦,成屋廢柴既擔子壓晒響佢度,有得唔養佢地咩?

男爵府

有d人搵到錢都唔一定理屋企, 佢真係算好唔話得, 亞爸亞媽再婚頭家又理埋, 家姐比人攪大左個肚又係佢負責, d細佬無所事事都係佢飬, 算好人至義盡, 個人真係好真性情既. 人誰無過呀.

原文章由 gion 於 08-7-21 12:52 發表

佢都冇得揀啦,成屋廢柴既擔子壓晒響佢度,有得唔養佢地咩?

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 G-Ma 於 08-7-21 12:58 發表
有d人搵到錢都唔一定理屋企, 佢真係算好唔話得, 亞爸亞媽再婚頭家又理埋, 家姐比人攪大左個肚又係佢負責, d細佬無所事事都係佢飬, 算好人至義盡, 個人真係好真性情既. 人誰無過呀.

...

"家姐比人攪大左個肚又係佢負責"
你又知?
佢負責D乜?

子爵府

其實個人認為張小姐婚前雖然好鈡意蒲, 好爛玩, 但婚后佢真係好收心養性喎, 以前佢成日見面, 5係講佢夜蒲就係掃名店, 但而家 (x照風波前)都好小見到有佢既新聞喎....

珍珠宮

畀面勳章

佢應該係好孝順同係義氣仔女個類人,不過d相既事令到佢好似人間蒸發kum,有d可惜,佢做戲唔錯既,但係而家我估佢都好難番幕前住啦

禁止訪問

用戶要求終止服務

原文章由 gion 於 08-7-21 13:06 發表

"家姐比人攪大左個肚又係佢負責"
你又知?
佢負責D乜?

好似係呀!佢養埋LOR,不過睇MAGAZINE又話佢家姐有老公,唔知係咪另外一件,佢屋企人有佢真係好幸福

男爵府

誰人無過? 婚前喪蒲喪玩都係佢的私事, 又冇犯法, 我只會覺得佢大膽。

自從結婚生仔, 佢真係對家人好好。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原文章由 juicypig 於 08-7-21 12:32 發表
其實我都覺得佢真係好靚, 結婚前喪d啫, 婚後好好呀

邊個後生冇玩過架. 我唔覺得佢有咩問題喎.其實佢個人心地好好架又顧家,專一同孝順父母,恉不過以前霆x比左好大嘅打擊佢先會咁啫.我諗依家有好多人都未必好似佢咁囉.做藝人黎講萛係好好架啦 加油!!!!努力!!!!!

大宅

原文章由 sweetcouple 於 08-7-21 17:11 發表
一個對屋企人好的人, 唔會差得去邊...

agree! Give her a chance! She may not a good lady but she is a good mother.

首頁

尾頁

跳至