美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

尋日去朗豪坊諗住買雪花秀bb cushion, 點知無貨,打去海港城 Amorepacific 睇下做兩set 7 折個cc cushion 仲有無,BA 話有,結果今日下定決心去買一直好想買嘅cc cushion。點知就出事了......個BA service 太好,又好細心咁介紹同試返岩我嘅item, 結果買左4 盒treatment cc cushion (淨係試係手已經覺得好透薄保濕,光澤感一流) , 保濕mask (試左tester 係手,敷完滑到有驚豔嘅感覺!) , 按摩cream (質感好得意,好似雪芭咁,但一按就會變油狀,過水後皮膚柔軟同白淨左) , 酵素洗面粉 (一加水起泡就會變左超綿滑嘅潔面泡) 。

送左支貨size 嘅保濕spray (70 週年promotion) , 同travel size 嘅time response 細膚水,乳液,面霜同 eye cream。

雖然有d 肉赤,但買得開心,又送咁多野,感覺物有所值!今晚即刻試個按摩cream 同mask 先!

wongjoetabo    發表於 15-10-15 22:08
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

水晶宮

引用:尋日去朗豪坊諗住買雪花秀bb+cushion,++點

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-13 發表
尋日去朗豪坊諗住買雪花秀bb cushion, 點知無貨,打去海港城 Amorepacific 睇下做兩set 7 折個cc cushion ...
How much in total ?

男爵府

回覆 llmom 的帖子

$3010, 買滿$3000 送支貨size 嘅保濕spray。
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

水晶宮

引用:回覆+llmom+的帖子$3010,+買滿$3000+送支貨

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-13 發表

$3010, 買滿$3000 送支貨size 嘅保濕spray。
咁又唔貴喎!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+miffy_sophie+於+15-10-13+發

原帖由 llmom 於 15-10-13 發表
咁又唔貴喎!
Time response 先貴,basic line價錢都ok

伯爵府

回覆:Happy shopping @ Amorepacific

我都有買按摩mask,按完再敷一陣,係去角質排毒,幾滑,但我乾肌,所以鼻位有少少乾!
另外洗面粉正一枝好耐用,我都係ba送咗枝travel size都有排用

大宅

回覆:Happy shopping @ Amorepacific

哇,好燒啊。。。

禁止訪問

回覆:miffy_sophie 的帖子

禁止訪問

引用:我都有買按摩mask,按完再敷一陣,係去角質

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Jessieyin+於+15-10-13+發表

原帖由 Piglymeowbb 於 15-10-13 發表
洗面粉好似一星期淨係可以用兩次
我皮膚薄,所以用1次,更加耐用

禁止訪問

回覆:Jessieyin 的帖子

侯爵府

Piglymeowbb 發表於 15-10-13 22:16
我今日都買左四千二
送左好多sample, BA 服務好好
你買咗咩? 我以為你等THANKFUL WEEK買FS?

禁止訪問

引用:Quote:Piglymeowbb+發表於+15-10-13+22:16+

禁止訪問

引用:Quote:Piglymeowbb+發表於+15-10-13+22:16+

男爵府

因為我係買d side dish 野,所以咁多樣加埋都唔係好貴,如果full line 咁買就貴喇,time response 個面霜簡直係神級,不過太貴喇,成$3xxx, 唔捨得買。

男爵府

回覆 Jessieyin 的帖子

basic line 係咪即係moisture bound 呀?

伯爵府

引用:回覆+Jessieyin+的帖子basic+line+係咪即係

basic line 係咪即係moisture bound 呀?
Moisture bound無水乳架,得Time Response同basic先有!

男爵府

洗面粉貨size 都係得50g, 如果travel size 都有排用,咁貨size 咪可以用好耐?ba 話一星期用一兩次就得,我之前用fancl 隻洗面粉已經覺得好滑,估唔到呢隻更滑,真係一分錢一分貨。

男爵府

回覆 Piglymeowbb 的帖子

你係ifc 定海港城買呀?我係海港城買,個ba 叫 Cathy 都好nice。

男爵府

回覆 Piglymeowbb 的帖子

請問你係買邊隻ampoule 呀?我見好似有兩隻,同埋好用嗎?

首頁
12345...10

尾頁

跳至