心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我老友摷都我喇!help!!!

laiki 寫道:
katrina,

唔係好明呀?點解佢裝咁多條線係你媽媽屋企, 佢點癩法?

個癲婆本來響香港寬頻做,但又唔想開工,佢又知我媽住邊,一唔想開工咪響果間屋[開單]囉~開下開下,就俾佢裝左五條線......點解會俾佢成功安裝?因為佢打黎問我響唔響屋企,之後自己放個師傅上黎.....
其實本來唔止咁小,係因為我無聽電話,熄左燈扮無人響屋企先無事咋~

大宅

Vin,
你就好啦,走得甩~~~~~我!睇怕好快又俾佢搵到黎!

sweetsau,
咁依家開始叫佢做[癲婆]囉!
係喎~佢同你住同區,如果你有去開大圍街市,可能會撞到佢!

大宅

katrina959:
乜你奶奶有借財務咩
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

lovelyanyan 寫道:
katrina959:
乜你奶奶有借財務咩

唔係我奶奶,係我地姐~~~因為隻癲婆囉!唉~

洋房

佢係咪精神有問題架,個隻野知唔知你唔鍾意佢呀??希望你快d脫險啦,我都試個比人煩到想死,但都無你個隻野咁激,咁痴線~

[/quote]
個癲婆本來響香港寬頻做,但又唔想開工,佢又知我媽住邊,一唔想開工咪響果間屋[開單]囉~開下開下,就俾佢裝左五條線......點解會俾佢成功安裝?因為佢打黎問我響唔響屋企,之後自己放個師傅上黎.....
其實本來唔止咁小,係因為我無聽電話,熄左燈扮無人響屋企先無事咋~[/quote]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大宅

快D轉咗個電話number佢啦,佢仲未知你地址呀,如果連地址都知埋,就唉.....................
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

lovelyanyan 寫道:
快D轉咗個電話number佢啦,佢仲未知你地址呀,如果連地址都知埋,就唉.....................

我老爺d舊客只係知果個電話(因為以前我奶奶屋企電話no.係商業用)所以唔改得~
好在我尋日我解左畫,同埋jcg果度只係掙千零蚊就搞掂!不過就俾我奶奶知道左,老人家,多野講囉~
但都足夠玩死我!

大宅

夢中天使 寫道:
佢係咪精神有問題架,個隻野知唔知你唔鍾意佢呀??希望你快d脫險啦,我都試個比人煩到想死,但都無你個隻野咁激,咁痴線~

其實如果講鬧交,我諗我唔會輸佢好多!但如果講難口/潑辣我就唔夠佢黎,我好怕人響街無啦啦咁大聲講野,俾人望住晒,成個癲婆咁!佢就係呢d人,所以我都好怕見佢!

佢有次望住我講要殺果個二奶,隻眼凶到.......想跌出黎咁,真係勁恐怖!我諗佢有小小精神分裂!

首頁

尾頁

跳至