自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

回覆:分居﹐原來好令人疲累

將d唔開心嘅嘢放低

好快2016,加油!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

伯爵府

cy101 發表於 15-10-14 22:28
真係因為之前開POST 個件事而分開? 字裏行間樓主應該係好硬淨既人, ADD OIL!!! …
有好大關係,佢唔認(男人呢家野你就算捉姦在床都唔會認),但我心裡有數
優悠在澳洲

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jump.jump 發表於 15-10-14 20:32
有好大關係,佢唔認(男人呢家野你就算捉姦在床都唔會認),但我心裡有數 ...
明天會更好!!!

侯爵府

jump.jump 發表於 15-10-14 20:32
有好大關係,佢唔認(男人呢家野你就算捉姦在床都唔會認),但我心裡有數 ...
既然係咁, 唯有放低, 加油!

大宅

畀面勳章

加油!時間可以沖洗一切,明天會更好的,我現在亦在適應中

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:只係想開 POST 放低 D 野….馬上就正式開始

原帖由 jump.jump 於 15-10-14 發表
只係想開 POST 放低 D 野….

馬上就正式開始分居,一直以為自己好硬淨,但原來去到呢個 MOMENT 都會有種身 ...
加油。

可能初初會唔習慣。但你有呢個決定都一定唔易。打後日子,你要活得比依家好。要開開心心啊!

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

公爵府

加油,let go and move on.

侯爵府

加油

大宅

引用:Quote:cy101+發表於+15-10-14+22:28+真係因

有其他線索?

大宅

引用:只係想開+POST+放低+D+野….馬上就正式開始

馬上就正式開始分居,一直以為自己好硬淨,但原來去到呢個 MOMENT 都會有種身 ...
都祝福你有更好將來

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:cy101 發表於 15-10-14 22:28 真係因

決定咗就响前望,
永不回頭望過去,
JM話女人係鐵做的,
無任何嘢擊倒我地,加油!

伯爵府

希望在明天,加油

男爵府

引用:只係想開 POST 放低 D 野….馬上就正式開始

加油!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

加油!
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

我地為你打氣,
雖然幫唔到你D乜...都係要靠自己捱過,
但祝你以後都明天會更好

水晶宮

Add oil

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有諗起唔知樓主最近點樣,唔駛太擔心,前面總有路,樓主加油!

別墅

加油!

首頁
12345...11

尾頁

跳至