自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:一個人唔可以自己食飯?一個人唔可以自己睇

原帖由 cathy913 於 15-10-14 發表
一個人唔可以自己食飯?
一個人唔可以自己睇戱?
一個人唔可以自己shopping?
講嗰個就白痴,嗰個肯定未婚!

男爵府

回覆:一個人食飯-睇戲-shopping有一個人的舒服享受

佢5識野啫

伯爵府

回覆:一個人食飯/睇戲/shopping有一個人的舒服享受

我勁鍾意

侯爵府

好媽媽勳章

其實一個人都好,但日日一個人就有D dry.

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cathy913 於 15-10-14 發表一

原帖由 katherine.k 於 15-10-15 發表
講嗰個就白痴,嗰個肯定未婚!
yes wor,我超享受—個人

男爵府

一個人, 唔使左就又就, 多自由, 好好enjoy嗯!!

子爵府

一個人無咩可憐啊 我反而享受𠵱種安靜同自由:)

電台聽眾多謝張國榮救回自己https://www.youtube.com/watch?v=z50ltAiTtHs(已更新)
關於哥哥張國榮的一個感人故事,
反思何謂真,何謂愛。

子爵府

電台聽眾多謝張國榮救回自己https://www.youtube.com/watch?v=z50ltAiTtHs(已更新)
反思何謂真,何謂愛。

子爵府

反思何謂真,何謂愛。

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

我享受自己一個人行街

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有時一個人先可以真正放鬆~行街食野唔使就人~鍾意行邊食咩都無所謂~我有時都享受呢啲時間~

侯爵府

大個左就鐘意一個人,唔洗就其他人,想睇咩就睇咩,睇幾耐都得,悠遊自在。同朋友行街要就,同老公行街佢地不滿個樣影響自己心情,同小朋友行街又要湊b,都係自己一個最好

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

畀面勳章

回覆 cathy913 的帖子

有幾慘? 樂得清靜, 都不知幾enjoy!!

別墅

回覆:cathy913 的帖子

我自己一個人睇concert!!!

大個女,唔駛乜都要人陪!有時都真係想自己一個靜靜地唔俾人煩!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

好like自己一個人,無人敢串我!!
仲鼓勵我!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

cathy913 發表於 15-10-14 23:03
一個人唔可以自己食飯?
一個人唔可以自己睇戱?
一個人睇戲最正

唔需要顧住小朋友, 唔需要就佢哋睇卡通片

男爵府

我有時一個人行街,睇戲,琴晚終於試左一個人出街食飯,但有朋友覺得我好奇怪,佢話佢自己唔會甘做

珍珠宮

如果一個人跟團去旅行,,, 會唔會受到奇異嘅目光

侯爵府

引用:一個人唔可以自己食飯?一個人唔可以自己睇

原帖由 cathy913 於 15-10-14 發表
一個人唔可以自己食飯?
一個人唔可以自己睇戱?
Like一個嘆靚早餐,shopping, 游水,睇戲,尤其去旅行最爽

侯爵府

能夠享受一個人的時候,係好事,人間唔中要享受下獨個兒

首頁

尾頁

跳至