自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我之前係街邊登記上網,說明如果第時要搬,要不要比搬遷費,他說合約未完可免1次搬遷費,到了合約差不多完時有個sale又再打來叫我續約,我又再問她一次搬遷費,她也是這樣說的.
到我今天話搬,新x界話要收我搬遷費,我說之前你D sale 話唔駛,他話現在改佐條例,我話你現在改你的事,我續約時就未改,他說現在找其它部門再聯絡我!!:;pppp:

男爵府

你記得一定要企硬,要問覆你電話的人係邊個部門邊一位,如果經一、兩次都話話唔到事,要再搵人覆你,你唔好放過佢,叫佢即刻叫個話到事的人來聽電話,唔理係經理定係董事,要俾時限俾佢覆你,如果到時限都唔覆你,就向傳媒投訴!

原文章由 skyyoyobebe 於 08-7-22 05:28 發表
我之前係街邊登記上網,說明如果第時要搬,要不要比搬遷費,他說合約未完可免1次搬遷費,到了合約差不多完時有個sale又再打來叫我續約,我又再問她一次搬遷費,她也是這樣說的.
到我今天話搬,新x界話要收我搬遷費,我說之前 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你是用邊間公司

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係咪有埋上網果D? 不如直情 cut 左佢, 之後搵過第2間帶no. 過台. (好似可以架)

男爵府

我都係用呢間, 肯定係有guarantee約內包1 time搬遷架, 因為我都係諗住搬, 同d sales confirm 過的.

男爵府

首頁

尾頁

跳至