美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

禁止訪問

複式洋房

我做開果間細細間, 但手勢好....
我pm咗比你...

複式洋房

Thanks your reply

禁止訪問

回覆 #1 kids-kids 的文章

禁止訪問

禁止發言

禁止訪問

大宅

dear Alicecc,

pls PM to me

tks.

大宅

好媽媽勳章

Alicecc,
pls pm me ! thx!

大宅

Alicecc,

男爵府

Alicecc,

男爵府

以免誤導
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=132878&sid=b27684b8112dc0deb02f1a765d5b4bb6

大宅

嘩!佢真係幾hard sell喎!佢全部topic都係叫人去佢果間美容院o架!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

Alicecc 上年都有PM過資料給我 , 我就同我個 FD 一齊去試做一次 (試做價~*唔記得幾錢 ), 係 Ivy 親手幫我人手身通淋巴~都 OK , 我同佢傾談都感覺到佢寸寸地 , 致於通淋巴方便 (我個人認為) 佢係有這方面知識 , 但最後佢要我join course 才可平D , 但我個FD 覺得按得唔舒服(助手按) , Ivy 佢要我立即回覆join 唔 join , 所以我都沒有 join 到 . 大家可以試完覺得價錢 ok 就 join ,唔ok 就同我一樣 走人.

大宅

原文章由 芝麻卷 於 08-7-29 17:44 發表
以免誤導
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=132878&sid=b27684b8112dc0deb02f1a765d5b4bb6

Dear Seasame roll,

million tks for your info... very useful!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 <i>momojoyse</i> 於 08-8-1 09:03 發表 ized=true; thi
昨晚去左朋友介紹係旺角的黃傑健&家, 都幾好價錢都平, 如單次($158 1part, 45 min), 如買package ($1180 有10次), 地址山東街38號38廣場10/F全層(即肯德基樓上) 超方便, 大家可以試試再出來分享吓啦!!! ...

咁你平lu,我係元朗做(私人住宅)package都要($160 一part, 45 min)
但做左好多年,巳經係朋友關係lu,不過又真係做得好好既......

大宅

alicecc, 可以pm我嗎?

原文章由 alicecc 於 08-7-29 09:23 發表
我做開個間係上樓美容院, 之前都係bk媽媽介紹, 真係好好, 又唔hard sell, 又足時間, 全人手身通淋巴係60分鐘都係$150, 45分鐘都係$100, 如果買course $100/60分鐘, $80/45分鐘,
佢地幫我做完一邊, 已經見到無禁腫, ...
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

大宅

Hi alicecc,

Pls pm me as well for the contact info.

原文章由 alicecc 於 08-7-29 09:23 發表
我做開個間係上樓美容院, 之前都係bk媽媽介紹, 真係好好, 又唔hard sell, 又足時間, 全人手身通淋巴係60分鐘都係$150, 45分鐘都係$100, 如果買course $100/60分鐘, $80/45分鐘,
佢地幫我做完一邊, 已經見到無禁腫, ...

首頁
12345...9

尾頁

跳至