自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

昨晚搭巴士返屋企, 坐斜對面既一pair情侶(age 廿幾三十歲), 佢地拎住袋夾個d糖, 男既拎一塊長型紅色既糖出黎, 2個人就每人咬一邊, 玩扯大攬, 食到最尾當然就係kiss啦, 跟住再拎一粒細既可樂糖, 男既咬住, 女既用條俐去"奶"粒糖 , 跟住又kiss一輪啦, 戲肉唔係呢度, 女既呻條俐出黎, 男又呻條俐出黎, 2條俐係度打架......唉, 坐坐下, 女既可以無端端又呻條俐出黎......成架車好多人架, 車尾又有小朋友...可唔可以檢點少少呀...坐佢地對面個男仔真係慘...

好彩昨晚冇帶阿仔出街.

珍珠宮

畀面勳章

woo woo...乜依家d人咁鍾意係公共場合表演科蘇...下次影底佢放上u tube麻...

大宅

畀面勳章

我都好保守....唔係咁接受到呢d野....

我都試過係地鐵站閘口見到一對著住校服的學生係度打車輪.....仲有申利架....真係比佢地嚇親.....

雖然係外國...呢d情況係好普遍...但係我覺得唔係開唔開放問題....而係洗唔洗係公眾地方咁揚囉....要搞野.....都唔急在一時....返屋企慢慢再搞啦.....

大宅

原文章由 叮叮噹噹 於 08-7-23 09:36 發表
昨晚搭巴士返屋企, 坐斜對面既一pair情侶(age 廿幾三十歲), 佢地拎住袋夾個d糖, 男既拎一塊長型紅色既糖出黎, 2個人就每人咬一邊, 玩扯大攬, 食到最尾當然就係kiss啦, 跟住再拎一粒細既可樂糖, 男既咬住, 女既用條俐 ...

d人真係唔檢點, 如果我同仔仔一齊, 我諗我會坐第二度, 費事教壞哂

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

呢d成日都見,見怪不怪既la。

大宅

現家好多人都係咁呀 ~~~ 唔知幾時香港變得咁open ~

男爵府

我最勁一次見過係:

係地鐵, 兩男一女, 全部都十幾歲, 企近門口。突然其中一個男仔一手揸住個女仔個胸, 搓完一輪, 然後問另外一個男仔:「你敢唔敢呀!」個女仔全程笑笑口。

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 Chickee 於 08-7-23 10:19 發表
我最勁一次見過係:

係地鐵, 兩男一女, 全部都十幾歲, 企近門口。突然其中一個男仔一手揸住個女仔個胸, 搓完一輪, 然後問另外一個男仔:「你敢唔敢呀!」個女仔全程笑笑口。 ...

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 Chickee 於 08-7-23 10:19 發表
我最勁一次見過係:

係地鐵, 兩男一女, 全部都十幾歲, 企近門口。突然其中一個男仔一手揸住個女仔個胸, 搓完一輪, 然後問另外一個男仔:「你敢唔敢呀!」個女仔全程笑笑口。 ...

好離譜喎,我覺得而家d後生好似咩都無謂,成日做真人show,教壞d小朋友

侯爵府

d後生冇野好玩咩,小朋友睇完問我都唔知點答。mouth:

我最勁一次見過係:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢D唔叫開放,呢D叫發春情!
我住美國咁耐見過好多情侶係街上kiss,
但人地個D係好浪漫既。
邊係好似你所見個D咁不知廉恥!

大宅

呢一代d 後生, 真係好難攪. 又話要型, 又話要款, 都唔知想點. 呢d行為, 唔該等有咩人先做啦, 咁多人, 佢地真係以為好型! 唉, 真係唔明佢地心態.

大宅

我最勁一次見過係:

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

依家社會風氣開放,如我和囡囡一齊見到,我會即時作性教育,話佢知佢地係公眾場所咁做係吾岩,叫佢咪學.

大宅

我最勁一次見過係:

個女仔痴線架, 比人係街咁玩仲笑得出, 一D都唔愛錫自己, 衰D講句...第日可能去做"X"

子爵府

太核突啦....我自己就接受唔到囉

公爵府

好媽媽勳章

有點嘔心
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

mouth: 我真係接受唔到哦, 咁open!!

我最勁一次見過係:

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一定係D死靚仔,佢地好中意表演,心理上
覺得好型,其實好

首頁

尾頁

跳至