自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原文章由 Chickee 於 08-7-23 10:19 發表
我最勁一次見過係:

係地鐵, 兩男一女, 全部都十幾歲, 企近門口。突然其中一個男仔一手揸住個女仔個胸, 搓完一輪, 然後問另外一個男仔:「你敢唔敢呀!」個女仔全程笑笑口。 ...

吓....咁都得~
我真係接受唔到, 而且果個女仔都好cheap姐, 比人揸仲全程笑笑口, 有冇攪錯呀~

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好cheap

原文章由 Chickee 於 08-7-23 10:19 發表
我最勁一次見過係:

係地鐵, 兩男一女, 全部都十幾歲, 企近門口。突然其中一個男仔一手揸住個女仔個胸, 搓完一輪, 然後問另外一個男仔:「你敢唔敢呀!」個女仔全程笑笑口。 ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得呢d係個人既自重問題
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

畀面勳章 親子達人勳章

嘩, 咁都得, 佢阿媽見到就眼火爆啦. 係正佢地對面d人都唔知有咩反應好?!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 arale1668 於 08-7-23 09:41 發表
woo woo...乜依家d人咁鍾意係公共場合表演科蘇...下次影底佢放上u tube麻...

agree

男爵府

原文章由 arale1668 於 08-7-23 09:41 發表
woo woo...乜依家d人咁鍾意係公共場合表演科蘇...下次影底佢放上u tube麻...

係啦..影底佢丫嘛!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真人show

大宅

好多時搭地鐵都見d疑似f.1小朋友已經攬身攬勢仲錫埋
我都唔知講咩好

大宅

我上星期lunch完都見到1 pair(28/29歲)係條街中間咀,我等過紅綠燈時已經望到對面有pair人係到咀,初時都無咩感覺(似goodbye kiss咁),點知過到去仲咀緊,仲好似好high,high到好似想咩咩咁(個男出手添呀),我真係想行去問佢哋係咪無錢開房?:;pppp:

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

個女仔竟然全程笑笑口, 真係替佢亞媽心傷!

我最勁一次見過係:

珍珠宮

個女仔仲笑得出mouth: mouth: mouth:
好彩個男仔唔係叫另外嗰個試下咋,如果唔係可能仲有表演睇呀

我最勁一次見過係:

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好提意

其實大把 lee d 人 , 好似仲要專登做比你睇

珍珠宮

原文章由 朗仔媽 於 08-7-23 12:17 發表
個女仔仲笑得出mouth: mouth: mouth:
好彩個男仔唔係叫另外嗰個試下咋,如果唔係可能仲有表演睇呀

個女仔連咩係互相尊重都唔知

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

叫佢地c返屋企攪啦, 教壞晒~~~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

爆房等唔切
原文章由 smilejuju21 於 08-7-23 12:09 發表
我上星期lunch完都見到1 pair(28/29歲)係條街中間咀,我等過紅綠燈時已經望到對面有pair人係到咀,初時都無咩感覺(似goodbye kiss咁),點知過到去仲咀緊,仲好似好high,high到好似想咩咩咁(個男出手添呀),我真係想行去問 ...

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢d人做出黎都係想引人注意啫, 覺得夠胆做就好威好型, 番到屋企就咪成日嗌交, 親熱嘢就淨係做俾人睇囉

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 叮叮噹噹 於 08-7-23 09:36 發表
昨晚搭巴士返屋企, 坐斜對面既一pair情侶(age 廿幾三十歲), 佢地拎住袋夾個d糖, 男既拎一塊長型紅色既糖出黎, 2個人就每人咬一邊, 玩扯大攬, 食到最尾當然就係kiss啦, 跟住再拎一粒細既可樂糖, 男既咬住, 女既用條俐 ...

好嘔呀,,
我最多試過係屋企玩8力支,,但去到咀我會停
食住野咀我覺得好唔衛生

禁止訪問

子爵府

唔係呀咁開放
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至