想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我到想要葵芳中醫地址...麻煩您!pm比我.thanks!!

大宅

畀面勳章

Please pm me ,thanks

複式洋房

原文章由 beautyhar 於 08-7-23 13:15 發表
荃灣你去唔去呀﹐我睇開都覺得唔錯﹐我老公都話几好﹐不過真係好多人。
我老公第一次去睇﹐佢幫我老公巴脈﹐話我老公剛剛做過手術﹐好准 ﹗﹗因為我老公真係做過手術﹐好利害 ﹗﹗ ...
Can you please email the ec address and tel no to me. i live in tsuen wan too... ([email protected])

別墅

beautyhar,

我都想要遲 ec 地址, please pm to me. thanks

大宅

全部已pm啦, pls check.....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

beautyhar,
你有好消息未呀?

大宅

Confirm Bingo 啦﹐一方面好開心﹐另一方面又好擔心﹐好驚好似上次甘﹐ 衣家乖乖地每日都吃遲ec開既中藥﹐上星期有兩日無藥吃就覺得個下腹 ”搞搞”下﹐遲ec話係正常但是最好唔好有厘個feel。
衣家我每日都好注意個肚有無動靜﹐如果無感覺個日我就好驚﹐好大壓力呀 老公叫我唔好甘擔心﹐我都知.......但係一諗到上次就有好有陰影ga啦 為有勤力念多几次經﹐希望好的啦。 

你衣家有几個月呀 ?? 預產係几時呀 ??你有無用防輻射衣呀? 對個bb好的架。

原文章由 ChristieMing 於 08-8-1 23:19 發表
beautyhar,
你有好消息未呀?

別墅

可唔可以SEND 埋比我呀~~~~荃灣個EC地址

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 beautyhar 於 08-8-2 10:34 發表
Confirm Bingo 啦﹐一方面好開心﹐另一方面又好擔心﹐好驚好似上次甘﹐ 衣家乖乖地每日都吃遲ec開既中藥﹐上星期有兩日無藥吃就覺得個下腹 ”搞搞”下﹐遲ec話係正常但是最好唔好有厘個feel。
衣家我每日都好注意個肚有無動靜﹐如 ...

恭喜晒呀!~
你都要適當地放鬆自己才可,或者你試下聽下o的古典音樂,有助放鬆心情的。
你注意一下日常生活o既大小事情,盡量放慢動作,應該都有幫助的。
我真係好鄧你開心呢!~

我仲未有bb o架!~遲ec叫我遲多兩個月先好有...因我只係停o左四個月避孕藥咋!
我今個月7號會去覆診,佢繼續幫我調經。
其實上次飲完佢o的藥,o的體溫正常番晒o剌...
又有排卵,又有keep 住高溫,又冇再流啡。
不過,諗住睇多次,調多一次好似好o的。

祝你一路順利呀!~

民房

Beautyhar

請給我遲醫師的電話地址等資料.

還有我只想調理身體, 不是要bb, 應否睇佢呢 ?

原文章由 beautyhar 於 08-7-28 10:06 發表
全部已pm啦, pls check.....

大宅

beautyhar,

我都想要遲 ec 地址同電話, please pm to me. thanks

子爵府

beautyhar
請問遲醫師係咪 遲x毅醫師呀?
係咪0係新都會21樓果個呀?
唔該你pm我丫, 謝謝

大宅

係呀﹐你睇過未呀 ??

原文章由 siufung 於 08-8-4 02:49 發表
beautyhar
請問遲醫師係咪 遲x毅醫師呀?
係咪0係新都會21樓果個呀?
唔該你pm我丫, 謝謝

大宅

多謝你﹐我會盡量放鬆架啦 ﹗﹗ 醫生都叫我唔好甘緊張。

我重以為標題相係你個仔﹐甘靚仔﹗﹗

原文章由 ChristieMing 於 08-8-2 23:08 發表

恭喜晒呀!~
你都要適當地放鬆自己才可,或者你試下聽下o的古典音樂,有助放鬆心情的。
你注意一下日常生活o既大小事情,盡量放慢動作,應該都有幫助的。
我真係好鄧你開心呢!~

我仲未有bb o架!~遲ec叫我遲多兩個月先好有...因我 ...

複式洋房

beautyhar, 我都成日去葵芳睇中醫, 不過就唔係遲醫師, 我o個個真係覺得麻麻哋, 仲每次只係開 3 次藥比我, 成日叫我返去覆診. 我都真係想轉過個醫師, 可唔可以 pm 埋遲 ec 地址比我? 唔該哂!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 beautyhar 於 08-8-4 12:11 發表
多謝你﹐我會盡量放鬆架啦 ﹗﹗ 醫生都叫我唔好甘緊張。
我重以為標題相係你個仔﹐甘靚仔﹗﹗

可能我地有o的誤會,o個張相真係我個仔(多謝你讚佢靚仔!哈!~),我而家有一個仔,我想生多個而已。

子爵府

beautyhar
未呀, 我未睇過佢呀, 不過聽過佢個名, 所以都想試下。
我諗住搵佢調理再開始做人, 但我要遲多幾個月至可以開工, 因為想0的避孕藥過耐少少先(我停左3個幾月咋)。
我想請問, 開始做人前幾耐搵ec調理呢?
如果我打算11,12月左右積極做人, 而家調理定先應該得未呢? 請問佢收貴唔貴? 幾$包幾多劑藥? 隔幾耐左右覆一次?
不過anyway, book定先都要等成個月啦, 都係打左去先!!
唔該晒你呀....
仲有恭喜晒你呀!! 唔好咁緊張, 放鬆一0的....
原文章由 beautyhar 於 08-8-4 12:05 發表
係呀﹐你睇過未呀 ??

大宅

I've called 遲醫師 and the latest appointment is in Sept. Will it a problem if I want to see him every week? How many dosages will he give for each visit?

大宅

藥費$80一劑﹐遲ec每次闊6劑俾我﹐連診金大概都係$550左右﹐我覺得都唔算貴﹐ok 啦。

如果你想11,12月﹐衣家要開始調理啦﹐你想快最好兩公婆一齊調理﹐因為都唔知老公有無問題架嗎。到左你想做人既時候﹐遲ec會幫的男人加強精子量﹐佢都有幫我計埋排卵期﹐叫我邊几日開工。

9月booking4號開左啦﹐我book左兩個星期六啦. 你快的book啦﹗﹗

原文章由 siufung 於 08-8-5 12:50 發表
beautyhar
未呀, 我未睇過佢呀, 不過聽過佢個名, 所以都想試下。
我諗住搵佢調理再開始做人, 但我要遲多幾個月至可以開工, 因為想0的避孕藥過耐少少先(我停左3個幾月咋)。
我想請問, 開始做人前幾耐搵ec調理呢?
如 ...

大宅

Apple8

你可以一次book4個week。

首頁
12345...6

尾頁

跳至