自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇人試過向淘寶比賣家block!!!

試下揾下第二間可能都有同一件貨呢

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

俾著我都會block你

男爵府

引用:俾著我都會block你 +

原帖由 雞煲煮家明 於 15-10-19 發表
俾著我都會block你
其實哩間野我買開,之前一直問佢都比我包郵,因為佢本身係35包郵,不過可能夜晚服務員唔同人咪拒絕我兼態度差我先話佢,因我每星期都幫襯佢!

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:原帖由+雞煲煮家明+於+15-10-19+發表

原帖由 KAMAI 於 15-10-19 發表
其實哩間野我買開,之前一直問佢都比我包郵,因為佢本身係35包郵,不過可能夜晚服務員唔同人咪拒絕我兼態度 ...
所以我同日間服務員好熟,成日幫佢地買野,所以問佢可唔可以係好正常,我並唔係堅持要佢包,如果佢話唔包我咪最多買多d...

男爵府

cky2009 發表於 15-10-19 16:05
試下揾下第二間可能都有同一件貨呢

可能唔係無,天下桃寶貨都係一大抄點會無,可能只係樓主0個間全網最平咁咪無囉~
BTW我都想同樓主分享一下,我都曾經比個一個掌櫃BLOCK過,佢響討論區賣"進口"衫,我只係問佢D衫是否容易甩色或者其他問題(佢自己都響描述度寫係外國退回訂單,詳細係點就無寫),問一下好正常,佢轉頭block左我,我就無JM咁多分身,直接上討論區爆佢兩野就搞掂左,買左幾件衫,一件得兩件唔得

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

好媽媽勳章

9.9都可以包郵, 真係再細銀碼都有包郵架喎, 所以我宜家買親野, 都會問下賣家包唔包郵, 我發覺, 有啲你問, 佢先會包郵, 你唔問, 佢唔會幫你改價

不過咁, 我始終覺得, 如果樓主覺得間野態度差, 就算得佢獨有, 都唔好同佢買啦, 費事勞氣
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

別墅

引用:Quote:原帖由+cysff+於+15-10-19+發表要唔

你係咪有問題吖,我幾時有話包郵到香港吖,係深圳吖,唔知吾好亂講啦,幾毫子係垃圾,紙盒咪幾盒囉,你垃圾 ...
你先有問題呀,你自己開鋪有冇講包郵邊D呀?大佬,人哋20蚊深圳都唔包俾你,真係笑死我。吹漲,算死草。

別墅

引用:Quote:原帖由+cysff+於+15-10-19+發表要唔

認真睇得出你為人,幾毫既野係垃圾,唔好講野咁低劣啦,打過比喻咋小姐,有d窮人想食都冇得食吖,睇低幾毫 ...
哦,原來你呢D窮人冇得食,難怪咁著緊20蚊嘢要人哋包郵 睇得出你人品好好。羅唔到著數就發顛,理解到既。
你識唔識中文呀?5毫字包郵可以買到咩呀?真係好想知。

男爵府

引用:9.9都可以包郵,+真係再細銀碼都有包郵架喎,

原帖由 sumlam 於 15-10-19 發表
9.9都可以包郵, 真係再細銀碼都有包郵架喎, 所以我宜家買親野, 都會問下賣家包唔包郵, 我發覺, 有啲你問, ...
你哩d真係正面回答,哩度有d人九唔搭八,知d唔知d就係度話你cheap話你厚面皮,果d人好得閒係咁係度搵目標揾交嗌。一味話人

大宅

做生意最慘係開咗少少甜頭俾你,一唔做優惠,你就話佢加價,唱通街.

其實樓主講到每個星期都訂,點解唔等到下個星期先一次過訂呢? 有需要訂得咁密? 一日後即訂?

反而我睇到係,賣家好快發貨,夠爽快!

男爵府

引用:Quote:原帖由+KAMAI+於+15-10-19+發表你係

原帖由 cysff 於 15-10-19 發表
你先有問題呀,你自己開鋪有冇講包郵邊D呀?大佬,人哋20蚊深圳都唔包俾你,真係笑死我。吹漲,算死草。

...
我冇講你就可以話香港吖,低低地!

別墅

引用:Quote:原帖由+cysff+於+15-10-19+發表唔該

其實我反而覺得你面皮夠厚先講得出話人面皮厚既說話,我真係覺得幾好笑!多謝你哂咁多時間打咁多字喎,辛苦 ...
我未試過臉皮咁厚,20蚊叫人包郵。你睇下,呢度唔撐你既jm, 你就句句都講到自己岩。。

我淋都係人哋賣家唔肯包郵,你就俾說話人哋聽,賣家頂你唔順未block左你囉。
其實最無品既係你自己呀。
我打字唔辛苦呀,當你笑話睇姐,為左囉20蚊著數可以去到幾盡

別墅

引用:Quote:原帖由+cysff+於+15-10-19+發表你先

我冇講你就可以話香港吖,低低地!
你Kai Kai地,haha,不如你以後係日本開鋪,講包郵香港喇

男爵府

sumlam 發表於 15-10-19 16:54
9.9都可以包郵, 真係再細銀碼都有包郵架喎, 所以我宜家買親野, 都會問下賣家包唔包郵, 我發覺, 有啲你問, ...

你知唔知點解會有9.9包郵?
原因係好多店會用呢種模式來"刷"信譽",最常見係剛做桃寶既店.
我都買過好多9.9包郵,但講真多數RUBBISH黎,買親返黎基本無用多,好似你0個個絲襪,來貨價平到你唔信,9,9包郵佢都有錢賺架,當然一份錢一份貨啦~而且通常醒目少少既店都會有限制包郵地區以免有D要求到去香港台灣美國咁誇張.

男爵府

引用:Quote:原帖由+KAMAI+於+15-10-19+發表認真

哦,原來你呢D窮人冇得食,難怪咁著緊20蚊嘢要人哋包郵 睇得出你人品好好。羅唔到著數就發顛,理解到既。
...
咪話紙盒囉,你有閱讀障礙?發癲好似係你,既然你咁不滿咪唔好再留言囉,都冇人逼你,冇人逼你睇我個post,乜你咁中意撩交嗌既,你係好悶冇朋友啫。你咁講即係睇唔起d窮人啦,你仲係人黎既!同埋你唔好再咁小學雞咁話人啦,話人窮人第一次睇d成人講哩d咁內居既野。我回埋今次晤會再回你d咁低俗既人,唔想再比你消磨時間,你搵過另一個post再同人罵戰吧啦,呵呵

男爵府

引用:Quote:原帖由+KAMAI+於+15-10-19+發表我冇

你Kai Kai地,haha,不如你以後係日本開鋪,講包郵香港喇
講得Kai 哩個字,原來而家仲有人講,笑死人,都知你擺明低質數!

珍珠宮

KAMAI 發表於 15-10-17 23:07
因為得佢哩間有
你買D咩咁特別AR?
不如講出黎,我都幫手睇下有無其他有?

別墅

引用:Quote:原帖由+cysff+於+15-10-19+發表哦,

咪話紙盒囉,你有閱讀障礙?發癲好似係你,既然你咁不滿咪唔好再留言囉,都冇人逼你,冇人逼你睇我個post, ...
你都幾搞笑,囉唔到20蚊著數就係發顛,haha,發條link睇睇,5毫字包郵既紙皮。我冇話睇唔起窮人呀,我都係窮人呀,只不過冇D人咁cheap姐。由頭到尾你自己把口賤先,講唔過人就發狗顛?我由頭知指出你係麻煩人哋先block你,講唔過人又話如果我做客服又點,又話我唔好少淘寶,。我更下流都冇你咁下流呀,起碼唔會為左20蚊唔包郵而俾說話賣家聽,最終俾人block.

首頁

尾頁

跳至