夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:真是我有問題嗎?

其實你老公可唔可以唔好再理佢呢
咩都要預埋佢咁 仲要成日因為佢鬧交
無左呢個人你地就唔會再有呢啲問題啦

大宅

陰功,邊有人好似你咁溫柔大方?

仲去見個8婆? 割啦
你老公娶著你佢真係好命,咁過份既事居然都有人忍到; 我衷心佩服你可以同個女人一齊去旅行

唔好再見啲令你唔開心既人啦,朋友知又點?同老公個前妻唔friend係正常嗰喎

做人媽媽了,學下堅強啲,唔鍾意既野要識講唔好。 bb出佐世,多啲一家親子,根本唔需要比個女人見(佢係bb邊位?)

小朋友出佐世,多啲一家人sweet sweet 一下,將啲壞人忘記佢

講真,照咩顧丫,個女人有手有腳,慢慢洗你c6腦,你地先係一家人

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我同c6都冇諗住搞滿月或者百日宴,亦冇諗住

原帖由 凹凸小苦妹 於 15-10-19 發表
我同c6都冇諗住搞滿月或者百日宴,亦冇諗住會派薑醋,因為雙方屋企人唔多係香港,但係就有可能個別朋友食下 ...
原來係咁
咁我又唔覺得你反應太大 但說話唔夠圓
佢問你係咪唔掂得時 我會醒佢一句 我都想比人摸但個BB 洩洩整痛我

我明你點解咁嬲 你老公要做好人 無理由逼埋你做 行太埋了
自己個B 要點做點湊唔輪到呀前妻話事 你老公有責任保護你地

伯爵府

我覺得個女人當正自己係大婆,入侵左你地嘅家庭同感情生活,絕對不能容忍呀!

劃清界線係必須嘅,否則你同bb嘅定位喺邊?

男爵府

睇完你回覆。真心覺得你好勁。咁你都可以忍到呀。你老公以為自己係邊個?成日3人行。你仲可以咁大方一齊去旅行。你唔快d同你老公講清楚唔可以再成日同個女人咁close。我怕第時亞b變咗係佢個b多個你個b呀。

子爵府

回覆 凹凸小苦妹 的帖子

睇哂~完全明白樓主你既唔開心~我支持你~我覺得你已經好大方~但係就係大方得滯~做女人最忌就係大方到好似你咁..男人要一開始就要俾佢知道女人係最小器~等佢知道後果!!樓主~你就係乜都無所謂~所以先俾到迫到你埋牆角~係時侯要迫你C6做決定喇~果個女人父母走左都好啦~佢有幾個家姐睇住佢~同埋你C6同佢係過去式~如果你C6死都要講話應承左~咁你都要佢記得~你父母將你交到佢既時侯,同時佢亦都應承左好好照顧你一生一世,同埋依家你同佢有小朋友~唔係講笑!佢係要為你地負責任一世~而唔係果個女人~要佢搞清楚呢點~!
同埋唔好再見果個女人喇~亦要公告天下你係唔鐘意佢~相信知道你為人既人都會明白係果個女人有問題~所以要行落去就要企硬~唔好再忍喇~
就算你幾堅強都好~你同你C6都要為佢諗丫~為左一個前頭婆~值得咩?果個女人心地咁衰~唔使再同佢客氣啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我同c6都冇諗住搞滿月或者百日宴,亦冇諗住

原帖由 凹凸小苦妹 於 15-10-19 發表
我同c6都冇諗住搞滿月或者百日宴,亦冇諗住會派薑醋,因為雙方屋企人唔多係香港,但係就有可能個別朋友食下 ...
前妻先係呢個男人嘅真愛,你只係一個適合佢嘅女人。

mothercare8888    發表於 15-10-20 00:11

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

凹凸小苦妹 發表於 15-10-19 16:16
世上竟然有你咁大方丶咁儍嘅女人!你C6個前妻存心搞事,心地唔好,
邊有正常人坐正中間分隔開人地兩公婆?
你忍左咁耐,仲忍?
佢已經嚴重影響你兩公婆的家庭生活,
支持你企硬要C6同呢個人絕交。

你send 呢條link 俾C6睇啦,
無一個女人可以容忍呢個咁嘅前妻。

大宅

凹凸小苦妹 發表於 15-10-19 16:16
我連老公嘅細佬個前妻都覺得可以不理就不理

大宅

你老公真係好有問題⋯⋯自己好好照顧自己同Bob la....

大宅

回覆:legoB 的帖子

打錯Bob=BB

大宅

凹凸小苦妹 發表於 15-10-19 10:43
多謝咁多位JM嘅意見,我諗我應該係呢度講清楚一點點。

呢一個人係我C6嘅前妻,我一開始同C6拍拖亦都已經知 ...
你老公要咁做 係因佢覺得欠左佢前妻

男爵府

賤佬

男爵府

回覆:凹凸小苦妹 的帖子

接受另一半前妻都ok…但接受條咁既臭四就no way law!!!

佢自己無朋友,無生活,無男人架咩…

男爵府

最大問題係你老公
點解乜嘢事都要向前妻報告
容許第三個人介入你地家事係你老公
大家都係成年人要照顧咩吖
間中問候下就話啫
咁樣落去就會管埋你bb改乜嘢名
點湊囝點簡學校
我點都接受唔到
真係要同你老公傾下
有位JM咁教調轉角色
你家事俾另一個男人參與
而另一個男人意見你十分重視
佢接受到嗎
如果你老公真係放唔低個前妻
俾著我都唔會要

大宅

你c6甘鐘意照顧前妻,不如你同佢離婚,等佢好好照顧你

珍珠宮

引用:你c6甘鐘意照顧前妻,不如你同佢離婚,等佢

原帖由 klvisbaba 於 15-10-20 發表
你c6甘鐘意照顧前妻,不如你同佢離婚,等佢好好照顧你
又啱喎可能比而家更好

男爵府

你個C6好有問題,點解可以仲同個EX聯絡,係咪前世欠左佢

鄧你難過,點解你要忍受個EX呢

一日未解決,遲D BB出世仲有排煩呀

大宅

回覆:akina888 的帖子

要諗辨法解決先得,呢種關係係時候要有個了斷!不論係你C6同前妻,定你同你C6

首頁

尾頁

跳至